8 Super Excursii de Weekend În Familie la Mai Puţin de 200 km de Bucureşti

Cheile Grădiştei
Resort Moeciu

Munte, Sport şi Wellness In Familie în zona Moeciu/Bran 

Aveți un copil mic și căutați o locație la munte unde să le aveți pe toate la un loc? Cheile Grădiştei Resort Moeciu, impreună cu Resort Fundata, sunt printre cele mai cunoscute și apreciate locații de către turiștii care vin în familie în zona Moeciu-Bran.

Cheile Gradiştei – Resort Moeciu in familie Excursii de Weekend În Familie la Sub 200 km de Bucureşti
f/Andrei Osanu

Cu toate că zona Moeciu Bran este una mai mult decât frumoasă, nu ne-a fost niciodată ușor să găsim cu ușurință activități de făcut în familie atunci când ne cazam la vilele din zonă. Mai mereu trebuia să ne urcăm în maşină, să parcurgem distanţe lungi până găseam posibilități de a face trasee sau drumeții. Nu este cazul și la Cheile Gradiştei.

Bucuresti ➟ 183 km➟ Cheile Grădiştei Resort Moeciu VEZI HARTA şi RUTA DIN BUCUREŞTI

Abonează-te la Newsletter GOKID!
Îți trimitem Invitații la Evenimente, Newslettere de Weekend și Povestea de Duminică Seara
+ CADOU 

14 Jocuri pentru Dezvoltarea Inteligenței Emoționale

 VREAU! 

CITEŞTE MAI MULTE DESPRE CHEILE GRĂDIŞTEI – RESORT MOECIU


Dino Parc Râşnov

Excursii de Weekend În Familie. Descoperă lumea dinozaurilor

Situat la doar 200 de metri de Cetatea Râșnov, parcul cu dinozauri este unul dintre cele mai mari parcuri din Europa. Suprafața de 1.6 hectare găzduiește 46 de dinozauri recreaţi în mărime naturală.

Dino Parc Rasnov Excursii de Weekend În Familie la Sub 200 km de Bucureşti

Descoperă împreună cu cel mic exponatele de la Dino Râșnov Parc, vulcanul care simulează erupții reale, traseele de aventură și locurile de joacă pentru copii. Fără îndoială un loc special de vizitat în România cu copilul.

Bucuresti ➟ 166 km➟ Dino Parc Râşnov – VEZI HARTA şi RUTA DIN BUCUREŞTI

CITEŞTE MAI MULTE DESPRE DINO PARC RÂŞNOV


Vulcanii Noroioşi

Excursie de Weekend În Familie la Sub 200 km de Bucureşti

Excursie de O Zi În Familie la Vulcanii Noroioşi Dino Parc Rasnov Excursii de Weekend În Familie la Sub 200 km de Bucureşti

Am văzut multe mașini în parcare, semn că și alții se bucurau de ziua frumoasă și veniseră să viziteze fenomenul unic din România. Am citit undeva că formațiuni foarte asemănătoare vulcanilor de aici se găsesc pe planeta Marte. Peisajul de pe platoul arid, cu pământ crăpat și conuri pline cu noroi, te duce oarecum cu gândul la o altă lume, din cele pe care le vedem prin filmele SF. Explicația este că, o cantitate considerabilă de gaze naturale, ies din pământ, de la mare adâncime, antrenând în drumul lor, diverse conglomerate și apă, care se transformă în noroi…

CITEŞTE: Excursie de o zi în familie la Vulcanii Noroioşi

Bucuresti ➟ 145 km➟ Vulcanii Noroioşi  VEZI HARTA şi RUTA DIN BUCUREŞTI


Escapade Adventure Park – Cumpatu din Sinaia

Aventură la munte pentru mici si mari

Plănuieşti o escapadă în familie pe Valea Prahovei? Poţi petrece o zi la Escapade Adventure Park – Cumpatu din Sinaia, unde ai parte de activităţi outdoor în familie. Te poţi bucura de trasee de căţărare prin copaci, tiroliene, tir cu puşca de paintball, tir cu arcul, paintball în padure, jeep safari – self driving, treasure hunt – orientare cu busola.

Excursii de Weekend În Familie la Sub 200 km de Bucureşti escapade sinaia

Copiii de peste 4 ani şi adulţii au parte aici de o căţărare specială: singurul copac al maimutelor din Romania. Asta înseamnă escaladă pe copac cu ajutorul unor prize speciale. Parcul e deschis pe durata intregului an între orele 10:00 şi 18:00! Vezi tarifele.

Dacă tot ai ajuns în Sinaia te poţi gândi să vizitezi cea mai veche construcţie civilă din Sinaia, Castelul Ştirbey. Acesta gazduieşte astăzi Muzeul Sinaia, ce îţi oferă ocazia de a înţelege stilul de viaţă al aristocraţilor care au întemeiat localitatea. În ambianţa deosebită poţi savura o cafea chiar în castel, în Cafeneaua Ştirbey.

Bucuresti ➟ 130 km➟ Escapade Adventure Park VEZI HARTA şi RUTA DIN BUCUREŞTI

Pagina precedenta
1
2
DISTRIBUIE
GOKID este un calendar de evenimente si activităţi pentru copii si parinti. Zilnic venim cu recomandări utile pentru părinţi şi copii: locuri unde ieşim cu copilul, ateliere şi cursuri pentru copii, spectacole, activităţi în casa şi afară. Eşti organizator şi îţi doreşti ca şi evenimentul sau produsul tău să apară în paginile GOKID.ro? Scrie-ne la events [at] gokid [punct] ro şi găsim împreună cea mai bună cale de colaborare. Te aşteptăm!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU