Festival De Capoeira editia 9

Festivalul International Vadiacao Capoeira a ajuns la a 9- a editie si este evenimentul asteptat de fiecare capoerist timp de 1 an de zile, in care are oportunitatea pe o perioada de 3 zile de a cunoaste si a se antrena cu 8 maestri internationali de capoeira Brazilieni.

Acest Momentul este unic si emotionant atat pentru cei care practica acest sport dar si pentru familiile acestora sau a celor care vin sa participe ca si practicanti pe perioada celor 3 zile. Energia si cultura Braziliana nu se limiteaza la antrenamente ci si la predarea corzilor celor care s-au antrenat pe toata perioada anului.

8 Iunie,Vineri va avea loc Roda de deschidere la ora 18.30 pe Eroilor “la Clopot “

Sambata 9 iunie incepand cu ora 9.30 incep antrenamentele cu maestri straini pe str. Pandurilor nr 7 “ Parcul Babes”,(intre 16.30-19.30 BATIZADO). Binenteles nu se poate sa fie un eveniment Brazilian fara o petrecere Braziliana care va avea loc.

Tot sambata incepand cu ora 22.30 si unde vom dansa pana la 4 dimineata.

VEZI TOATE EVENIMENTELE DIN WEEKEND

Duminica 10 iunie ora 11-14 antrenamente pe Strada Pandurilor nr 7 “ Parcul Babes” si la ora 18 Roda de inchidere in Parcul Iulius Mall.

Va asteptam cu mic cu mare sa faceti parte din acest eveniment cu mult sport si energie pozitiva. Taxa de participare la antrenamente exclusiv ,este aplicabila numai celor in afara grupului de Capoeira, cei care doresc sa incerce acest sport pe o perioada de 3 zile si este de 35 de Euro. Va asteptam cu drag !!!

https://web.facebook.com/events/2048731422047430/

Detalii Eveniment

Perioada:
08-10 Iunie 2018

Ora incepere:
18:30

Ora terminare:
19:00

Orasul:
Cluj-Napoca

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din Cluj-Napoca!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL