Final Frontier#6, locul în care copiii pot explora lumi imaginare!

Singurul Târg de Carte SF&Fantasy pe 1 și 2 aprilie la Casa Artelor. Final Frontier#6, locul în care copiii pot explora lumi imaginare!

Final Frontier, târgul de carte SF&Fantasy,  te așteaptă la cea de-a șasea ediție în week-end-ul 1-2 aprilie 2017, între orele 11:00 și 19:00, la Centrul Cultural Casa Artelor  (B-dul Mircea Vodă nr. 5, Sector 3, Bucureşti) partenerul principal al evenimentului. Târgul de carte ce se adresează în egală măsură adulților, cât și copiilor – de fapt, adulții vizitatori la târg sunt îndemnați săți bucure copilul interior.

Copilăria este o etapă în care este esențială încurajarea creativității de către părinți în scopul creșterii potențialului copiilor și descoperirii unor talente ascunse. Iar la Final Frontier #6 cei mici pot fi tot ceea ce își doresc și pot locui fără opreliști în lumile lor imaginare.

Final Frontier#6, locul în care copiii pot explora lumi imaginare!

Începem cu volumele speciale pregătite de editurile care vor participa la târg – pentru că un fan SF&Fantasy adevărat se vede de mic! – colecții de cărți specializate pentru juniori și adolescenți de la Nemira, Paladin, Tritonic, Corint, BooksExpress și Tracus Arte. Dar în afară de cărți se vor găsi și alte produse: benzi desenate (HAC!BD), figurine, jocuri (Red Goblin) și obiecte artizanale (Nyx Art, WizzArt Room), expozanți privind tehnologia (Academia inventeaza.ro – programare și robotică, ResearchX Development – imprimante 3D).

Curiozitatea copiilor este fără margini, așa că îi invităm ca după ce explorează întregul târg să testeze și să învețe lucruri noi în zona de ATELIERE: află totul despre Astronomie, învață să creezi Bandă desenată și construiește roboței la Atelierul de Robotică.

Veniți cu mic cu mare la Final Frontier, Târgul de carte SF & Fantasy, locul în care poți fi orice vrei tu!

Stați cu ochii pe Final Frontier.ro și nu uitați de Evenimentul creat pe Facebook pentru discuții și noutăți.  #FF6

  • Când: 1-2 aprilie 2017
  • Unde: Centrul Cultural Casa Artelor  (B-dul Mircea Vodă nr. 5, Sector 3, Bucureşti)
  • Program: 11:00 – 19:00

Eveniment marca Bookblog.ro  – cel mai important blog despre cărți și lectură de pe internetul românesc. În cei peste nouă ani de existență, el a devenit un reper pentru tinerii pasionați de lectură, un ghid care îi ajută să aleagă mai bine și mai ușor cărțile care merită citite.

Parteneri principali: Centrul Cultural Casa Artelor și Primăria Sectorului 3

Detalii Eveniment

Perioada:
01-02 April 2017

Ora incepere:
11:00

Ora terminare:
19:00

Orasul:
București

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL