First Defense – fortifica imunitatea copilului!

First Defense fortifica imunitatea copilului tau si il protejeaza de raceli si de infectiile respiratorii specifice sezonului rece.

Imunitatea copilului tau este pusa la grea incercare in sezonul rece din cauza fluctuatiile de temperatura si a umiditatii. Racelile care revin si revin, tusea, gatul rosu, febra sunt doar cateva dintre problemele care pun la incercare sanatatea copiilor in aceasta perioada.

Ajuta-ti copilul sa treaca mai usor peste infectiile respiratorii specifice sezonului rece si actioneaza asupra sistemului sau de aparare.

First Defense de la Secom® este un aliat de incredere atunci cand parintii doresc sa intareasca imunitatea copilului. Produs natural, special conceput de medicii pediatri, First Defense de la Secom® fortifica imunitatea copilului, stimuleaza imunitatea specifica (dobandita) si nespecifica (inascuta) antiinfectioasa, umorala si celulara, contribuind la reducerea timpului de recuperare in episoadele infectioase. Formula pe baza de argint coloidal, maslin, sunatoare si zinc contribuie la echilibrarea sistemului imunitar al copilului, ajuta la producerea imunoglobulinelor IgA, IgM, IgG si a limfocitelor T, elemente esentiale sistemului imunitar. Ingredientele atent selectionate au un puternic efect antibacterian, antiviral si antifungic, produsul fiind recomandat atat in curele de imunizare cat si pentru o recuperare mai usoara.

Citeste si Cum ferim copilul de raceala si gripa in sezonul rece?

Produsul este recomandat de Societatea Romana de Pediatrie si poate fi administrat copiiilor incepand cu varsta de 6 luni.

Pret recomandat: 115 lei/118.50 ml

Telverde: 0800 873 266

www.secom.ro

facebook.com/SecomRomania

DISTRIBUIE
Hey! Sunt fondatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe fetiţa mea, Sonia. Comoara mea se apropie cu paşi mari de 10 ani care au fost plini de transformări pentru toată familia. În tot timpul care a trecut mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Îmi doresc sincer ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU