Fixiki. Desene Educative pentru Copii de 5-10 Ani

Fixiki un canal educativ rusesc de desene animate dedicate copiilor de 5-10 ani. Familia Fixiki locuiește în apartamentul micuţului Tom. Simka și Nolik sunt copiii Fixiki şi prietenii lui Tom. Datorită inteligenţei lor Tom învaţă o mulţime de lucruri noi şi folositoare.

Fixiki are peste 15 miliarde de vizionări online în întreaga lume, cu peste 2 milioane de vizionări pe zi pe canalul de YouTube în engleză.

Urmărind episoadele cei mici au ocazia să înveţe despre noi abilităţi pe care le pot căpăta dacă îşi folosesc gândirea logică şi creativitatea.

Vezi un playlist de 98 de episoade cu Fixiki în care vom învăţa într-un mod distractiv despre: reflexe, busolă, detector de minciuni, ceas, lanternă, dulciuri, telefon mobil, frigider, conserve, puşculită, uscător de păr şi multe alte obiecte, concepte sau activităţi creative ale omului modern, cum este spre exemplu creaţia de desene animate!

Lasă-ne mai jos un comentariu dacă recomandarea noastră de desene animate educative cu Fixiki a fost pe placul copilului tău!

DISTRIBUIE
GOKID este primul calendar de evenimente si activităţi pentru copii si parinti din România. Zilnic venim cu recomandări utile pentru părinţi şi copii: locuri unde ieşim cu copilul, ateliere şi cursuri pentru copii, spectacole, activităţi în casa şi afară. Eşti organizator şi îţi doreşti ca şi evenimentul sau produsul tău să apară în paginile GOKID.ro? Scrie-ne la events [at] gokid [punct] ro şi găsim împreună cea mai bună cale de colaborare. Te aşteptăm!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU