Fluturi si oameni. Spectacol pentru copii

00:00:00 - 00:00:00
13-15 Iunie 2014

Spectacol de teatru pentru copii la teatrul Odeon

fluturiScenariul, regia şi ilustraţia muzicală: Silviu Oltean
Coregrafia: Lelia Marcu,
Costumele: Wilhelmina Arz,
Light design & sound: Ilina Pepine, Alin Popa şi Ionel Niţulescu,
Video: Regele şi Regina Ionescu
Cu: Ana Pepine, Lelia Marcu, Veronica Stoian, Daniela Niculae, Andreea Căpraru, Paul Cimpoieru, Silviu Man, Florin Roşu, Toni Dumitrescu, Ionuţ Marcu

Durata spectacolului 1h 10’
Preţul biletelor: adulţi 21,20 lei, copii 12, 72 lei

Program spectacol

Vineri, 13 iunie, ora 19.00 şi duminică, 22 iunie, ora 11.00 la
Sala Majestic a Teatrului Odeon


Fluturi şi oameni este un spectacol neastâmpărat, gândit special pentru copiii neastâmpăraţi ai zilelor noastre. Copiii care sigur vor înţelege de ce fluturii, mai nou, iau lecţii de balet, pe cine așteaptă Sirena în mijlocul mării și unde îşi vor petrece … luna de miere Scufiţa Roşie şi Lupul cel Rău.
O excursie zburdalnică, ca într-un montagne russe, din poveste în poveste şi din tărâm în tărâm, de la şcoala fluturilor până la fundul oceanului, din mijlocul pădurii şi până în studioul unde capătă viaţă desenele animate; un spectacol plin de culoare, la care Fraţii Grimm, Petre Ispirescu şi Walt Disney şi-ar rezerva din timp locuri în sală.
Dacă se spune că bătaia unei aripi de fluture poate dezlănţui o tornadă, atunci spectacolul creat de Silviu Oltean împreună cu cei zece actori ai Companiei Passe-Partout Dan Puric seamănă cu o mică furtună. Din care se va naşte, ca în toate poveştile frumoase, curcubeul…

Fluturi şi oameni este un spectacol despre crisalidele care învaţă să zboare, despre gâze eterice şi bărzăuni zumzăitori, despre albine şi flori, despre basmele şi fabulele copilăriei, despre plutirea prin aer şi alunecarea pe sub apă, despre minunăţiile scăldate în lumina zilei şi învăluite în licărul boltei înstelate, despre căderea din rai, despre Cain şi Abel, despre îngeri şi despre demonii redeveniţi îngeri… Un spectacol de la care ieşim mai curaţi şi mai împăcaţi. Un spectacol pentru copiii care dorm în noi, adulţii. Un spectacol care nu e făcut să distreze şi să anestezieze, ci să marcheze şi să trezească… Un spectacol al şcolii Dan Puric, a cărui umbră plină de iubire şi de neiertătoare exigenţă dă aripi şi responsabilizează pentru înălţimea şi desăvârşirea zborului.”

Casa de bilete

Tel. +4021 314 7234
Program casa de bilete: luni – duminică, orele 11.30– 19.00 cu pauză între 14.30 – 15.00

Detalii Eveniment

Perioada:
13-15 Iunie 2014

Ora incepere:
00:00:00

Ora terminare:
00:00:00

Orasul:

Detalii Locație

Teatrul Odeon

Județ:
Sector 1

Oraș:
Bucuresti

Adresa:
Calea Victoriei nr. 40-42

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din !
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL