ForEvEr Afterschool „Education is COOL”

București

Afterschool & Summer school, Sector 6 Prelungirea Ghencea, Valea Oltului. Locul dedicat copiilor dornici de aventura in drumul spre educatie.

La after school For EvEr ii asteptam pe toti copiii, isteti, creativi, energici si inventivi, sa invete, sa faca teme si sa se distreze dupa orele de curs. Le punem la dispozitie conditii excelente, o locatie bine organizata pentru activitati educationale si recreative, siguranta, igiena, mancare de calitate, proaspata si gustoasa, transport si, mai ales, o echipa formata din cadre didactice de exceptie, care stiu cum sa se adapteze oricarei personalitati, sa descopere si sa cultive talente si abilitati nebanuite in fiecare micut si care inteleg perfect cum evolueaza si cum vad lumea inconjuratoare micile mint.

Afis ForEvEr Afterschool gokidElevii pot alege sa participe cursurile optionale de ACTORIE, LIMBA ENGLEZĂ, ÎNOT, CHITARA, KARATE-GOJU RYU, JOCUL GO, ZUMBA , in completarea programului oferit de centrul nostru.

Orar:

  • 11:00-18:00 (in timpul anului scolar)
  • 08:00-18:00 (vacante si summer school)

Varste copii: 5-14 ani

Pret:

  • 11:00-16:00–550 LEI
  • 11:00-18:00–750 LEI

Summer School:

  • 08:00-13:00–450 LEI
  • 08:00-16:00–650 LEI
  • 08:00-13:00–850 LEI

ForEvEr Afterschool Summer school cules de fructeForEvEr Afterschool Summer school grup edenland parkAfis ForEvEr Afterschool calarie Summer SchoolAfis ForEvEr Afterschool piscina Summer SchoolAfis ForEvEr Afterschool foc Summer SchoolDate de contact pentru inscrieri:

Cleopatra Encea – Tel: 0733543937, email: [email protected]

Locatie: Forever Afterschool Bucuresti, Sector 6, Str. Drumul Valea Larga, Nr. 24A (Prelungirea Ghencea, Valea Oltului)

Afis ForEvEr Afterschool grup seara Summer SchoolAfis ForEvEr Afterschool grup copii parinti Summer SchoolForEvEr Afterschool summer school pescuit copiiForEvEr Afterschool summer school cirese


 RECOMANDARE

DISTRIBUIE
GOKID este un calendar de evenimente si activităţi pentru copii si parinti. Zilnic venim cu recomandări utile pentru părinţi şi copii: locuri unde ieşim cu copilul, ateliere şi cursuri pentru copii, spectacole, activităţi în casa şi afară. Eşti organizator şi îţi doreşti ca şi evenimentul sau produsul tău să apară în paginile GOKID.ro? Scrie-ne la events [at] gokid [punct] ro şi găsim împreună cea mai bună cale de colaborare. Te aşteptăm!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU