Fricile copiilor. Cum îmi ajut copilul să işi depăşească fricile. Workshop pentru părinţi cu Cati Călin

Copilului tău îi este frică de întuneric, de monştri, de apă, de a rămâne singur sau are altă frică specifică ? Vrei să creşti un copil cu încredere în sine şi în forţele proprii, mai degrabă decât unul copleşit de frici?

Te invitam pe 10 Octombrie la atelierul cu Cati Călin, psiholog și trainer în comunicare relațională prin Metoda ESPERE®, pentru a descoperi, pornind de la întrebările şi situaţiile tale concrete, cum să asculţi ce se ascunde în spatele fricilor copilului tău şi să îl susţii pentru a le transforma în ceva pozitiv.

În relaţia cu copilul tău vei descoperi cum să îl susţii pentru a deveni un viitor adult independent, capabil să îşi realizeze întregul potenţial. Cum să faci faţă provocărilor pe care copilul tău ţi le lansează în fiecare zi: are 1000 de dorinţe, face crize, se comportă nepotrivit, nu are încredere în el, nu vrea să comunice, pentru a da doar câteva exemple.

Metoda ESPERE® este concretă, vizuală, clară si ușor de pus în practică. Vom porni de la întrebările și cererile tale concrete, legate de schimbările pe care vrei să le produci în relația cu copilul tău.

Atelierul se va concentra pe lucrul pe situaţii concrete, temele abordate fiind flexibile, pornind de la cererile participanţilor.

  • Atelierele vor fi moderate într-o manieră interactivă, în care teoria este dublată de vizualizare şi sesiunile aplicative sunt majoritare.
  • Avantajul esenţial al modalităţii de lucru este faptul că metoda este una aplicativă, pornind de la întrebările şi cererile concrete ale parinților, legate de schimbările pe care vor să le producă în relaţia cu copiii.
  • Tematică fixată este una flexibilă, pe care o putem adapta nevoilor din acel moment ale participanţilor şi organizaţiei.
  • Tehnicile de lucru vor fi variate, de tipul brainstorming, lucru în diadă, triada şi grup mic, joc de rol şi vizualizare externă.

Atelierul Fricile copiilor. Cum îmi ajut copilul să işi depăşească fricile este organizat de Grădiniţa şi Şcoala Montessano în parteneriat cu GOKID si Centrul AmaneSer.

Locurile sunt limitate!

Rezervă ACUM un loc!

Detalii atelier – Fricile copiilor. Cum îmi ajut copilul să işi depăşească fricile.

  • Unde? La Montessano – Grădiniță Școală, Str. Parfumului nr. 9, Sector 3, București
  • Cand? Marti, 10 Octombrie, orele 18:30 – 21:00
  • Preţ: 90 lei/persoana pentru plata in avans pana pe 6 octombrie sau 100 lei/persoana pentru plata dupa 7 octombrie sau la fata locului.

Va asteptam cu gustari delicioase de la sponsorul nostru,
Solaris Plant! 

 

Dupa inscriere vei primi contul pentru a putea face plata.

Pentru detalii puteti suna la 0728 188 256

Locurile sunt limitate!

 

Rezervă ACUM un loc!

 

Îmbunătățește-ți relația cu copilul tău, si nu numai!

„Miza majoră a oricărei relații de sprijin este să favorizăm la celălalt creșterea.” Jacques Salomé

 

Despre Cati Calin

Cati Calin este psiholog și trainer în comunicare relațională prin Metoda ESPERE® la Centrul de dezvoltare personala AmaneSer. Este acreditata de Institutul ESPERE International. Are o experiență de 16 ani în training, consultanta și resurse umane. De 10 ani s-a dedicat transmiterii Metodei ESPERE® ca moderator de grupuri de dezvoltare personala, programe de formare special concepute pentru copii, profesori, educatori, părinți și organizații. Este mama de 9 ani. Citeste articolele scrise de Cati Calin pe amaneser.ro.

„Adesea nu observăm resursele inepuizabile din noi înşine şi din celălalt.” Jacques Salomé

O puteti asculta pe Cati Calin si in cateva inregistrari video ale Centrului Amaneser.

Metoda ESPERE® inseamna Energia Specifica Pentru o Ecologia Relationala Esentiala.
Este o pedagogie a comunicarii interpersonale creata de psihosociologul si scriitorul Jacques Salome pentru a contrabalansa sistemul disfunctional de comunicare pe care il traim in viata de zi cu zi si in activitatea noastra profesionala si personala.

logo Solaris1

Detalii Eveniment

Data:
Tuesday 10 October 2017

Program:
18:30 - 21:00

Orasul:
București

Detalii Locație

Grădiniţa Montessano. Educaţie Montessori in zona Unirii

Județ:
București

Oraș:
București

Adresa:
Strada Parfumului, 9

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL