Frumoasa și bestia. Spectacol de teatru pentru copii LumiLand +3 ani

11:00 - 12:00
Duminică 10 Octombrie 2021
București

📅 Duminică, 🍂10 Octombrie 2021🍂 de la ora 11.00 vă așteptăm la Olandia Play Cafe cu mic cu mare la piesa „𝗙𝗥𝗨𝗠𝗢𝗔𝗦𝗔 𝗦̦𝗜 𝗕𝗘𝗦𝗧𝗜𝗔”, Episodul 2 din seria 🎭𝗧𝗲𝗮𝘁𝗿𝘂 𝗶̂𝗻 𝗣𝗶𝗷𝗮𝗺𝗮𝗹𝗲 cu trupa de teatru 𝗟𝘂𝗺𝗶𝗟𝗮𝗻𝗱 ❤ .

LumiLand- teatru privat pentru copii- vă prezintă un altfel de teatru pentru cei mici: „Teatru în pijamale” – un concept inedit care are rolul de a stimula și dezvolta imaginația și creativitatea copiilor, dar și simțul responsabilității, spontaneitatea, lucrul în echipă și interacțiunea.

Acesta se ajută de un mecanism natural pe care cei mici îl folosesc deja, pentru a învăța și a înțelege mediul care îi înconjoară. Cât ai clipi, creionul se transformă în baghetă, mătura în unicorn și o cutie într-o ladă magică, cu obiecte nebănuite.

Nu ne-am aruncat în decoruri și costume elaborate. Am preferat să lăsăm loc mai mult imaginației și să folosim elemente pe care le găsim în fiecare casă sau pe care le putem crea din hârtie, carton, plastic și alte materiale reciclabile.

Simpaticele personaje: Aventurica, Zâmbărica și Istețica, împreună cu Zâna Poveștilor, se vor juca acasă, într-o atmosferă relaxantă, în pijamale, transformând multe povești frumoase. 

Vârsta recomandată: >3 ani!

───────── ꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷ ────────

───────── ꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷ ────────

Durata: 30-40 minute.

Cost: 50 lei/ bilet (persoana).

Unde? Olandia Play Cafe, Caramidarii de Jos Nr. 4, Bucuresti

Recomandăm să faceți înscrieri anticipate, 𝗻𝘂𝗺𝗮̆𝗿𝘂𝗹 𝗱𝗲 𝗽𝗮𝗿𝘁𝗶𝗰𝗶𝗽𝗮𝗻𝘁̦𝗶 𝗲𝘀𝘁𝗲 𝗹𝗶𝗺𝗶𝘁𝗮𝘁.

IMPORTANT
1. Vă rugăm să nu va prezentati la spectacol în cazul în care copilul prezinta simptome de boala.
2. Spectacolul se organizează cu minim 6 copii. În cazul în care nu se formează grupa minima, există posibilitatea ca spectacolul să se anuleze.
3. Pentru a permite copilasilor sa participe in numar cat mai mare la spectacol recomandam ca accesul copiilor sa se realizeze pe cat posibil fara parinti (ii puteti astepta pe copii în cafeneaua/terasa locației).

Intenția de participare se poate comunica la unul din numerele de telefon 0741.228.633/ 0720.334.638, prin mesaj privat sau la adresa de email [email protected].

Detalii Eveniment

Data:
Duminică 10 Octombrie 2021

Program:
11:00 - 12:00

Orasul:
București

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL