Gradinita Diamond Kids – “They are the new ones”

O educatie libera si adaptata nevoilor reale ale copiiilor si ale parintilor, care are ca rezultat transformarea Intregii Umanitati

Gradinita Diamond Kids este o scoala initiatica. A pornit de la constatarea nevoii de schimbare in societate, in acord cu Evolutia Constiintei Umane.
Credem cu tarie ca un grad mai mare de fericire, armonie si abundenta vine dintr-o cunoastere de sine mai aprofundata si constientizarea faptului ca suntem mai mult decat corpul nostru fizic.
Privim Viata ca si o oportunitate de evolutie, prin descifrarea mesajelor din spatele evenimentelor, intamplarilor, coincidentelor, relatiilor.
O educatie libera si adaptata nevoilor reale ale copiiilor si ale parintilor, care are ca rezultat transformarea Intregii Umanitati.

Misiunea Diamond Kids – Gradinite Sector 3

“They are the New Ones”: Cream spatiul optim de explorare, dezvoltare si inovatie pentru noua generatie de copiii, copiii care se nasc cu un grad ridicat de constiinta.

colaj fb diamond kids gradinite particulare sector 3Viziunea Diamond Kids

Pana in 2020 avem deschise minim 20 de centre educationale, atat in Bucuresti cat si in tara, in care am oferit o invatatura prezenta la cel putin 1000 de copiii si parintilor.

Valorile Diamond Kids

 • ACTIONALITATE – copiii deprind determinarea si increderea in punerea in practica a ideilor, cu entuziasm.
 • CURIOZITATE – copiii exploreaza mediul si sunt ghidati sa isi manifeste abilitatile native, in functie de interesele lor.
 • EXPRIMARE – comunicarea este cheia relatiilor si incurajam copiii sa isi exprime, in mod constient, gandurile, sentimentele si emotiile.
 • SIGURANTA – cream stabilitatea necesara dezvoltarii armonioase a copiiilor, conform nevoilor lor.
 • RECUNOSTINTA – aprecierea si bucuria prezentului deschide drumul catre o conexiune mai profunda cu tot ce ne inconjoara.
 • CREATIVITATE – genialitatea innascuta a copiiilor, impreuna cu stimularea imaginatiei si a gandirii, conduc la inovatie.
 • RESPONSABILITATE – sporirea atentiei are ca rezultat constientizarea efectelor actiunilor si gandurilor fiecaruia, asupra lui insusi, celorlati si mediului.
 • EMPATIE – intuirea trairilor celorlalti duce la o cunoastere aprofundata a fiecaruia si la construirea de relatii armonioase.
 • FLEXIBILITATE – imbratisarea schimbarii ca mod de evolutie.
 • RABDARE – incredere in ritmul vietii, ca toate se intampla la momentul potrivit. interesati ai acestora.novatie pentru noua generatie de copiii, copiii care se nasc cu un grad ridicat de constiinta.

diamond kids 2 gradinite private bucuresti sector 3 diamond kids 3 gradinite private bucuresti sector 3

 

 

gradinita diamond kids gradinite private bucuresti sector 3gradinita diamond kids 5 gradinite particulare sector 3

 

 

 

 

 

Contact Diamond Kids – Gradinite Sector 3

Adresa: Strada Trapezului, Nr. 44, Sector 3, Bucuresti

Telefon0722 716 604

E-mail[email protected]

Mai multe detalii despre gradinita Diamond Kids gasesti pe site si pe pagina de Facebook.

gradinita diamond kids 4 gradinite particulare sector 3

gradinita diamond kids 2 gradinite particulare sector 3

 

 

 

 

DISTRIBUIE
Hey! Sunt iniţiatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe Sonia. Comoara mea se apropie cu paşi mari de 11 ani care au fost plini de transformări pentru toată familia. În tot acest timp mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm cu toţii de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Sper ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

2 COMENTARII

 1. BUNA DIMINEATA,

  VA ROG FRUMOS SA MA AJUTATI CU UN NUMAR DE TELEFON PENTRU A VA CONTACTA PENTRU O INSCRIERE LA GRADINITA D VOASTRA A UNUI BAIETEL

  MULTUMESC MULT!

ADAUGĂ COMENTARIU