Habarnam. Teatru pentru Copii @ Coquette

Sâmbătă 19 Noiembrie 2022
București

Teatrul Coquette aduce spectatorilor mici și mari o nouă comedie cu tâlc despre virtuți. Călătoria inițiatică a lui Habarnam îi deschide orizonturile. Decorul viu colorat captează atenția și stârnește cu siguranță fantezia copiilor. Habarnam este o adaptare liberă după povestea lui Nikolai Nosov de Claudia Dionise.

„Habarnam” este povestea princhidelului cu același nume, povestită de el înșuși. Este călătoria spre adevăratul lui talent. Fiind foarte trist că nimeni nu-l ia în serios și că toți ceilalți prichindei râd de el că nu știe nimic despre nimic, protagonistul încearcă diverse arte. Întâi, experimetează pictura, apoi muzica, chiar și scrisul, dar descoperă că ar fi nevoie de multă muncă ca să exceleze.

Or, Habarnam, nu vrea să muncească! Vrea să fie talentat. Doar călătoria în Orașul Verde îi va deschide noi orizonturi, el descoperindu-și într-un final cel mai mare talent al lui, care va deveni pasiune.

MĂSURI ȘI REGULI privind accesul la spectacol:
– Este permis consumul de apă și băuturi răcoritoare sau alte bauturi exclusiv din recipiente individuale. (Art. 4 lit. g., Art. 7 lit. c. – MO nr. 531/19.06.2020)
– În cazul în care condițiile meteo nu permit susținerea reprezentației, biletele achiziționate își păstrează valabilitatea pentru urmatoarele reprezentatii sau banii vor fi returnati.
– Din respect pentru actori și spectatori, vă rugăm ca, în timpul spectacolului, să țineți telefoanele închise, pe modul Avion sau Silențios.
– Nerespectarea oricareia dintre aceste prevederi atrage dupa sine neparticiparea la eveniment, fara dreptul de rambursare a costurilor.

Detalii Eveniment

Data:
Sâmbătă 19 Noiembrie 2022

Program:
De la 11:00

Orasul:
București

Detalii Locație

Teatrul Coquette

Județ:
Romania

Oraș:
Bucuresti

Adresa:
Calea Calarasilor 94

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL