Hair Love. Scurtmetraj de Animație Premiat la Oscar 2020

VIDEO. Hair Love este un scurtmetraj de animație care a câștigat în 2020 Oscarul pentru Cel Mai Bun Scurtmetraj de Animație. Filmul a fost finanțat cu ajutorul unei campanii Kickstarter inițiată în 2017 cu țintă inițială de 75.000 $ și care în final a reușit să strângă peste 300.000 $. Filmul a fost lansat în 2019 împreună cu o carte pentru copii.

Hair Love este scurtmetrajul care în 2020 a câștigat mult râvnitul Oscar pentru cel mai bun film scurt de animație. Filmul spune povestea impresionantă ce se dezvăluie atunci când un tată afro-american încearcă pentru prima dată să îi împletească părul fetiței sale.

Îți recomandăm: 

Top 2019! Cele Mai Citite Articole pe Blogurile de Parenting din România în 2019

300+ Povești Audio Frumoase – Teatru Radiofonic

Hair Love – Animație Premiată la Oscar 2020

DISTRIBUIE
GOKID este un calendar de evenimente si activităţi pentru copii si parinti. Zilnic venim cu recomandări utile pentru părinţi şi copii: locuri unde ieşim cu copilul, ateliere şi cursuri pentru copii, spectacole, activităţi în casa şi afară. Eşti organizator şi îţi doreşti ca şi evenimentul sau produsul tău să apară în paginile GOKID.ro? Scrie-ne la events [at] gokid [punct] ro şi găsim împreună cea mai bună cale de colaborare. Te aşteptăm!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU