Halloween Kids Party la Castelul Bursuceii Veseli

17:00:00 - 17:00:00
Sâmbătă 01 Noiembrie 2014
București

 

Bursuceii Veseli va invita la cea mai spooky petrecere de Halloween! Concurs de sculptat dovleci, vampiri si vrajitoare pentru cei mai neinfricati copii!

Parinti, bunici si pitici, pe 1 noiembrie, la centrul de activitati pentru copii, Bursuceii Veseli, dam startul petrecerii de Halloween! Costumati in bursucei, veniti cu mic, cu mare, in vizuina noastra din Strada Cezar Bolliac, Nr.31, la Halloween Party!

Halloween Kids Party la Castelul Bursuceii Veseli

Invitatul special va fi Magicianul TEO Official, care va va prezenta un numar inedit de magie, creat pentru aceasta seara!

Vampiri si vrajitoare, scheleti si monstri va vor tine companie si va vor oferi clipe de neuitat!

Provocarea va fi concursul de sculptat dovleci, unde poate participa fiecare dintre voi, lasandu-si imaginatia sa creeze cele mai spectaculoase forme! La finalul concursului, cei mai creativi vor fi premiati!

Nu trebuie sa ratati cea mai spooky petrecere a acestei toamne!

Va asteptam, cu multe, multe surprize si premii, in data de 1 noiembrie, ora 17:00, pe strada Cezar Bolliac nr.31 (Piata Alba Iulia).

Detalii participare: 0762 326 436

https://www.facebook.com/events/861642583848348/

 

CINE SUNTEM

 “Pentru copii, a vedea concret ceea ce le sta in putere sa faca este cea mai buna forma de motivare”

Aflat sub sloganul “Learn! Create! Perform!”, Bursuceii Veseli este primul centru de activitati pentru copii din Romania care reuneste sub acelasi acoperis, intr-o locatie noua, moderna, vesela si luminoasa, ateliere educative, creative si sportive.

Deoarece fiecare copil are talentele sale si fiecare trebuie incurajat sa si le descopere, la Bursuceii Veseli se imbina atelierele educative cu cele creative si sportive pentru a creea mixul perfect pentru fiecare copil in parte.

Pe parcursul intregii zile Bursuceii Veseli ofera servicii before/after school cat si activitati creativ-educative: inot, balet, arte martiale, desen, pictura, modelaj, educatie ecologica, ateliere de teatru, muzica si multe altele!

Avand in dotare piscina proprie, laborator de stiinte, sera, createlier, ikids aici este locul perfect pentru copiii isteti!

Mai multe informatii despre noi, gasiti aici http://bursuceiiveseli.ro/

 

 

Detalii Eveniment

Data:
Sâmbătă 01 Noiembrie 2014

Program:
17:00:00 - 17:00:00

Orasul:
București

Detalii Locație

Bursuceii Veseli

Județ:
sector 3

Oraș:
Bucuresti

Adresa:
Str Cezar Bolliac nr 31

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL