Hansel și Gretel. Spectacol +3 ani la Teatrul Arlechino Brasov

04-05 Noiembrie 2023
Brasov

Vă invităm la o nouă premieră marca Teatrul Arlechino, ultima din acest an. Sâmbătă, 04 noiembrie, de la ora 11.00 (AVANPREMIERĂ) și duminică, 05 noiembrie, de la ora 10.30 și 12.00 (PREMIERĂ), vă așteptăm să vizionăm împreună „HANSEL ȘI GRETEL”.

„Hansel și Gretel” – o poveste bine cunoscută, iubită de toți copiii, citită seară de seară de părinți și bunici. Deoarece povestea originală este suficient de tristă, am dorit ca în acest spectacol să construiesc, să ofer noi momente, noi situații, pline de umor, sensibilitate, lirism, candoare și emoție. Muzica originală punctează foarte bine trăirile și emoțiile fiecărui personaj, suspansul și ambientul fiecărui spațiu de joc. Scenografia ne oferă un cadru cu imagini deschise, cu elemente de decor minimalist, cu păpuși superbe, iar proiecțiile întregesc atmosfera spectacolului.

Sper ca mesajul din finalul spectacolului: ,,IUBIREA înseamnă totul, IUBIREA ne adună, FAMILIA înseamnă totul, FAMILIA și IUBIREA” … să aducă gândul bun, înțelepciune și bucurie spectatorilor de toate vârstele. – Toma Hogea, regizor

Vârsta minimă recomandată este de 3+, iar durata spectacolului este de 50 minute.
Regie, dramatizare și versuri: TOMA HOGEA
Scenografie: MIHAI PASTRAMAGIU
Muzica: CODRUȚ BÎRSAN
Lighting design: LUCIAN MOGA
Project designer: SEBI ȚINEGHE
Construcție păpuși: TÜNDE TOMOS

Distribuția: Stroe Marius, Erika Mihaly, Alexandra Dumitrescu, Adrian Dobrescu și Adi Iuga.
Prețul unui bilet per reprezentație în premieră este de 35 lei. Tariful este unic pentru orice categorie de spectator (adult, copil etc).

Biletele se pot achiziționa online sau de la casieria teatrului, miercuri, joi și vineri între orele 12:30-16:00, sâmbătă între 09:00-13:30, iar duminică între orele 09:00-12.30.

Vă așteptăm!

📍 Teatrul Arlechino, Brașov

TOATE EVENIMENTELE


⚠️ GOKID.ro este portal de promovare de evenimente și activități pentru copii. În cazul anulării sau amânării evenimentelor recomandate responsabilitatea aparține organizatorilor. Vă rugăm să contactați organizatorii pentru confirmarea desfășurării evenimentelor la datele anunțate. Vă mulțumim pentru înțelegere și vă dorim să vă bucurați de evenimente cât mai reușite!

Sursa: https://teatrularlechino.ro/program/

Detalii Eveniment

Perioada:
04-05 Noiembrie 2023

Orasul:
Brasov

Detalii Locație

Teatrul Arlechino Brașov

Județ:
Brașov

Oraș:
Brașov

Adresa:
Strada Apollonia Hirscher, 10

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din Brasov!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL