Taberele de Construcții eematico!

Taberele de construcții eematico sunt o experiență bogată de învățare, în care copiii au ocazia să își dezvolte o mulțime de abilități necesare în viață.

Construim și bricolăm cu unelte și scule electrice, ne sporim imaginația prin crearea decorațiunilor, învățăm să fim responsabili respectând programul pregătit pentru fiecare zi, ne relaxăm cu jocuri, filme, competiții sau seri de talent și nu numai.

Anul acesta pregătim o călătorie „spațială”, plină de construcții din viitor.

tabere eematico 1

Skylab Mission 3019

Tabere pentru copii de 4-9 ani și 7-14 ani

Tabere pentru perechile de copii de 4+ ani și părinți

Suntem în anul 3019. Acum, tehnologia este atât de avansată încât oamenii reușesc să dezvolte programe și dispozitive care cu 1000 de ani în urmă erau de neconceput. Cel mai mare progres al acestor timpuri, alimentat de curiozitatea nemărginită a oamenilor, este cercetarea spațială. Mai ales că avem toate mijloacele de a înfăptui descoperiri noi, cosmice.

Așadar, o nouă misiune importantă pentru viitorul omenirii se pregătește pe Terra: misiunea Skylab. Obiectivele sunt să aterizăm pentru prima dată pe planeta nou descoperită EEM 3019, să construim pas cu pas un habitat în care oamenii să poată supraviețui, să cercetăm în amănunt obstacolele pe care le putem depăși cu inteligența noastră și să descoperim condițiile și resursele planetei.

La bordul navei, așteptăm o echipă formată din cei mai curajoși și mai pregătiți oameni de știință pentru a decola și a deveni primii exploratori spațiali ai acestei planete, posibil o a doua casă a pământenilor.

Vezi aici PREZENTAREA detaliată a taberei Skylab Mission 3019 pentru copii.

Aici este PREZENTAREA taberei pentru copii și părinți.

tabere eematico 2

DETALII ȘI ÎNSCRIERI

Tabăra de arhitectură

Tabără pentru copii de 10-14 ani

Între timp, pe Terra, se pune la cale o activitate excepțională pentru zilele noastre: construcția unei case de la zero și transportarea ei pe o altă planetă. Sună ambițios, dar nimic nu este imposibil cand ai alături o gașcă de meșteri pricepuți!

Așa că eematiconii au început deja căutările intense pentru o echipă de arhitecți juniori care împreună cu trainerii eematico vor construi un proiect la scară mare, trecând prin toate etapele fundamentale ale unei construcții.

Zeci de secrete din jobenul de arhitect vor fi dezvăluite, vom învăța ce înseamnă analiza temei, care pot fi constrângerile reale, cum alegem locul unei construcții, cum să ținem cont de materiale și să echilibrăm cele trei aspecte fundamentale ale unei construcții: utilitate, rezistență și estetică.

Deși este importantă coordonarea de echipă, fiecare junior are ocazia să își arate viziunea în acest proiect. Prin intermediul provocărilor de arhitect, studiul, desenul și machetarea, copiii își antrenează abilități folositoare în viața de zi cu zi. Hai și tu să dăm viață primului proiect de arhitectură adevărat al copiilor!

Vezi aici PREZENTAREA detaliată a Taberei de Arhitectură.

tabere eematico arhitectura

DETALII ȘI ÎNSCRIERI

DETALII ȘI ÎNSCRIERI

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL