Happy Sunday ART @ D20 Urban Bistro – Bucureşti

12:00 - 13:30
Duminică 25 Martie 2018
București

Contempora și d20 continuă proiectul artistic Happy Sunday ART – proiect adresat copiilor cu vârste cuprinse între 5 și 12 ani.

Vă așteptăm duminicile (exceptându-le pe cele de Paști și 1 Mai) începând cu ora 12,00, în D20 – Calea Dorobanților nr. 20 să veniți impreună cu familia și să petreceți câteva ore într-un spațiu special, dedicat atât artei plastice cât și celei culinare.

Copii vor putea participa la cursuri pe baza unui voucher de 25 lei (pe care îl puteți obține și de la recepție). Voucherul oferă, pe lângă posibilitatea participării la cursul de artă și un meniu pentru copii realizat din produse proaspete și 100% naturale.

Corina-Laura Nae, ghidul nostru în lumea artistică vă va introduce în tainele desenului și picturii în acuarelă. Surprizele colorate și savuroase vă vor fi oferite de către maeștrii noștri culinari Viky și Vali.
Proiectul Happy Sunday ART își propune să dezvolte creativitatea copiilor prin artă. 

Printre beneficiile aduse de acest tip de workshop putem aminti: învățarea activă prin desen, dezvoltarea capacităților de exprimare artiscă, dezvoltarea inteligenței emoționale a copiilor, depășirea barierelor de comunicare prin crearea unei atmosfere de încredere, de colaborare și prietenie între copii, dezvoltarea în armonie cu natura și mediul înconjurător prin temele abordate și prin studiul formelor naturale (flori, frunze, pomi, peisaje).

Programul Happy Sunday ART: duminică – de la 12,00 până la 13,30

  • 25 martie 2018 – Flori de Florii – pictură în acuarelă
  • 1 aprilie 2018 – Ilustrații de Paști – desen și pictură în acuarelă
  • 15 aprilie 2018 – Păsări – pictură în acuarelă
  • 22 aprilie 2018 – Compoziție/ Formă/ Culoare – reguli de bază în artă
  • 06 mai 2018 – Personaje din desene animate – desen
  • 13 mai 2018 – Portrete – Expresie/ Mișcare – acuarelă
  • 20 mai 2008 – Desen cu puncte – Impresionistii – scurtă istorie a artei – Pictură în culori acrilice

Copii vor fi conduși în fabuloasa lume a artei; vor învăța tehnicile de bază ale desenului și culorii, vor învăța să deseneze flori, animăluțe haioase, păsări. Vor urma lectii de ilustratie, desen compoziție formă, culoare în tehnica acuarelei sau în acrilic dar și scurte momente de istorie a artei.
În concluzie în Happy Sunday ART copii vor survola lumea artei: vor colora, picta și se vor distra învățând într-un mod creativ, dar vor lua și un prânz savuros, toți împerună, la aceiași masă!

Vă așteptăm împreună cu copii dumneavoastră, în locul din București în care arta se simte “ca la ea acasă” – d20 urban bistro – calea Dorobanților nr. 20 – București.

Pentru relații suplimentare și rezervări sunați la numărul de telefon – 0726 696 395.

Cost participare – 25 lei/ copil/ zi. 

Acest cost include cursul de artă și un meniu pentru copii.

Informații suplimentare la receptia d20.

Toate materialele de desen vor fi puse la dispoziția copiilor de către organizatori, copii își pot aduce și seturile lor preferate de culori sau pensule.

Vă așteptăm cu drag
Echipa Contempora & d20

Fotografii de la cursuri: https://www.facebook.com/pg/contempora.romania/photos/?tab=album&album_id=1621356997950497

Detalii Eveniment

Data:
Duminică 25 Martie 2018

Program:
12:00 - 13:30

Orasul:
București

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL