I Love Little Cluj – Start la distractie la Iulius Mall!

10:00:00 - 10:00:00
Sâmbătă 20 Iunie 2015
Cluj-Napoca

 

Evenimentul pentru copii I Love Little Cluj încurajează sportul și viața sănătoasă în rândul celor mici, invitându-i să alerge alături de mascota Totto

Totto Space Kidsland, organizează, pe 20 iunie, la Iulius Parc (Iulius Mall) din Cluj-Napoca, unul dintre cele mai colorate evenimente destinate copiilor, “I Love Little Cluj”. Evenimentul încurajează sportul și viața sănătoasă în rândul celor mici, invitându-i să alerge alături de mascota spațiului de joacă, Totto.

Copiii cu vârstele cuprinse între 2 și 11 ani vor putea participa, gratuit, începând cu ora 10:00, la un tur de alergare, ce va avea loc pe pista de atletism a parcului Iulius. Toți cei prezenți vor fi răsplățiți de către Totto cu multe premii, iar cei mai norocoși vor putea pleca acasă cu şi mai multe cadouri, câștigate la To(tto)mbola pregătită de către organizatori. Îngheţata va fi la loc de cinste, sponsor principal al evenimentului fiind Algida.

Evenimentul este organizat de Totto Space KidsLand, în parteneriat cu I Love Cluj și Iulius Mall şi sponsorizat de: Transylvania College, Kandia, Aqua Swim Team, Magazinul Noriel, Dinoland, Fotograful Copiilor.

I Love Little Cluj la Iulius MallKidsland Totto Space este spaţiul de joacă din Iulius Mall Cluj-Napoca, amplasat la intrarea în magazinul Auchan. Aici este casa lui Totto, pe o corabie magică, care îi duce pe toţi copiii în lumea poveştilor. Alături de Totto şi de ajutoarele lui, micuţii pot descoperi cele mai amuzante jocuri şi au ocazia de a cunoaște şi interacționa cu alţi copii de toate vârstele.

Detalii Eveniment

Data:
Sâmbătă 20 Iunie 2015

Program:
10:00:00 - 10:00:00

Orasul:
Cluj-Napoca

Detalii Locație

Iulius Mall

Oraș:
Cluj-Napoca

Adresa:
Strada Alexandru Vaida-Voevod nr 53B

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din Cluj-Napoca!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL