Iepurașul Matei. Atelier de creație pentru copii de 2-8 ani

9:30 - 10:30
Saturday 01 April 2017
București

ALaNDaLa vă așteaptă la un atelier de meșterit iepurași unde copiii își vor cultiva răbdarea dar și creativitatea intr-un mediu placut si relaxant.

 

Tema acestui atelier este reprezentată de simpaticii iepurași. Pentru început, copiii vor asculta o poveste scurtă, dar interesantă, menită să îi captiveze într-un mod firesc și să le trezească interesul pentru activitate. Apoi, se vor distra meșterind măști și iepuri de toate formele și culorile, din materiale mai puțin obișnuite: farfurii de carton, vată, role de hârtie și altele. Peste toate vom pune desigur și puțina culoare!

Prin această activitate copiii își vor cultiva răbdarea dar și creativitatea. Materialele sunt sigure, ne-toxice și vor fi pregătite astfel încât să poată fi utilizate de copii de unii singuri ori cu foarte puțin ajutor, în funcție de vârstă.

Detalii atelier de creatie Iepurasul Matei:

Pret : 40 de lei / copil (părinţii nu plătesc bilet)

Date de contact pentru inscrieri : Vă rugăm să vă înscrieţi printr-un email la adresa [email protected], sau la telefoanele 0727.608.918 şi 0725.270.133 până cel târziu pe 31 martie.

Ne găsiți și pe Facebook! (https://www.facebook.com/alandalaateliere)

Locatie:  Sediul ALaNDaLa este situat în incinta agenţiei de turism Paralela 45 Academiei, pe strada Ion Câmpineanu nr. 13 (zona Universitate), la etajul 1, interfon 02. 

 

Detalii Eveniment

Data:
Saturday 01 April 2017

Program:
9:30 - 10:30

Orasul:
București

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL