Importanța Jocurilor de Construcții Engino în Dezvoltarea Copilului Tău

Educația celor mici pleacă de la noi, părinții, continuă la școală și, în timp, devine, într-o măsură sau alta, independentă. Ce putem face noi pentru a-i ajuta pe copii să vadă o altă latură a învățării creative? Ei bine, le putem oferi jocuri de construcții care să îi lase să vadă că imaginația lor nu are limite.

De ce spunem asta? Pentru că seturile Engino dispun de atât de multe variante finale, încât cei mici nu se vor plictisi niciodată să învețe lucruri noi.

Sistemul Engino

Sistemul de jocuri de construcții despre care vorbim nu este unul întâmplător, ci reprezintă rezultatul unei munci comune depuse de oameni care și-au dorit mai mult pentru viitoarele generații. Aici putem preciza profesori, ingineri și specialiști în educația celor mici. Aceștia nu doar că au dezvoltat un sistem bine pus la punct care să susțină un joc complex și foarte atent optimizat, ci au urmărit dezvoltarea abilităților copiilor.

Creativitate fără limite

Seturile noastre le permit copiilor să construiască repede și ușor modele simple sau complexe, folosind un număr foarte mic de componente diferite și o cantitate mult mai mică de piese.

Ce înseamnă acest lucru? Că imaginația lor se poate materializa în forme nenumărate, cu rezultate care mai de care mai interesante. Astfel, creativitatea juniorilor tăi nu va cunoaște limite.

Un alt mod de educație

După cum știm cu toții, celor mici le este foarte greu să iasă în evidență cu abilitățile lor într-un sistem de învățământ în care trebuie să fie buni la toate materiile. De aceea, este foarte important să le dăm ocazia să-și exploreze calitățile într-un mod distractiv, dar, în același timp, util și educativ.

Seturi pentru toate gusturile

───────── ꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷ ────────

───────── ꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷ ────────

Engino își propune să facă acest proces mai ușor, tocmai prin jocuri de construcții special concepute pentru toate gusturile: juniorii pot construi clădiri, parcuri de distracții, mașini, motociclete, avioane și chiar reproduce animale și păsări.

Spre exemplu, seria Discovering STEM a fost dezvoltată de către profesori calificați și cadre universitare, urmând cele mai recente tendințe pedagogice pentru a combina teoria cu practica. Seria se ocupă de subiectele de bază ale STEM – Știință, Tehnologie, Inginerie și Matematică – într-un mod plăcut și fascinant. Astfel, fiecare pachet cuprinde o broșură cuprinzătoare de activități.

Pentru cei care vor să își pună în mișcare creațiile, există seria Inventor Motorized, care vine cu un motor încorporat în fiecare set, motor ce permite că aceste modele să prindă viață și să între în acțiune.

De asemenea, pentru copiii și studenții pasionați de robotică și chiar pentru adulții care vor să își aloce timp pentru un joc creativ și în ton cu tehnologia, există seturile Engino Robotics, cu ajutorul cărora puteți construi și programa după bunul plac modele de roboți de diferite dimensiuni.

Jocurile de construcții Engino joacă un rol esențial în dezvoltarea celor mici. De asemenea, să nu-i uităm pe adulți; chiar și ei pot contribui la finalizarea modelelor Engino, modele ce reprezintă o provocare până și pentru cei mari.

DISTRIBUIE
SISTEMUL DE JOCURI ENGINO® este probabil cel mai avansat joc de construit tridimensional și multifuncțional care există în prezent pe piață! Inspirată inițial de profesori de design și tehnologie, Engino a evoluat într-un produs premiat, care acoperă de la structuri la mecanisme, energie regenerabilă pana la robotică. Deja prezent în 47 de ţări, sistemul de jocuri de asamblare ENGINO este acum şi în România. Căştigător a numeroase premii, acest sistem îmbină utilul cu plăcutul transformând actul educaţional într-o adevărată distracţie creativă! O echipă de ingineri şi educatori a lucrat timp de mai mulţi ani la crearea unui concept care să sprijine dezvoltarea armonioasă a copiilor, în funcţie de vârstă şi aptitudini.
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU