Improvizatie cu Emotii pentru Copii. Curs 8-13 Ani

11:00
18-25 August 2018
București

Curs de RECUNOASTEREA EMOȚIILOR PRIN JOCURI DE ACTORIE, IMPROVIZATIE si PANTOMIMĂ
Profesor : Silviana Carter

Emotiile nu sunt pozitive sau negative, astfel programul acesta are darul de a ajuta la RE-cunoasterea emotiilor ca fiind o foarte importanta sursa de reglare a sistemului nostru emotional. Emotiile sunt de inalta vibratie (bucuria, entuziasmul, iubirea, curajul ….) sau de joasa vibratie ( rusinea, vinovatia, tristetea, furia…) Ne-recunoastrea mai ales a celor de joasa vibratie, aduce de la sine ne-recunoasterea si deci ne-trairea si celor de inalta vibratie!!!

Descrierea cursului

Exercițiile de improvizație tip Keith Johnstone sunt o formă de teatru în care sunt folosite tehnici de improvizație teatrală pentru a crea dialoguri, scene sau povestiri.

Această metodă îmbunătățește capacitatea de ascultare, capacitatea de a face propuneri clare, capacitatea de a reacționa spontan și cu încredere.

Obiectivele cursului

În cadrul cursului, copiii vor învața să asculte, să observe mai bine, să-și cultive spontaneitatea și intuitia, sa faca alegeri pozitive, sa-și îmbunatateasca prezența scenica, sa invete sa diluiasca cu teama de esec și sa poata vorbi in public (se stie din pshihologie ca a doua teama dupa teama mortii este teama de a vorbi in public).

Astfel, copiilor le vor fi predate tehnici și exercitii prin care sa fie capabili sa creeze povestiri, scene, discursuri, jocuri, astfel incat la sfarsitul modulului, ei sa poata sustine in fata unui public (parinti, profesori, prieteni) cu profesionalism un minispectacol!

Adiacente cu metoda lui Keith Johnstone vor fi următoarele:

• jocul cu marionete (papuși sau diferite animalute-jucarii aduse de profesor) în care copilul va invata sa fie pe rand actor-povestitor,creându-și propria poveste.

• Pantomima.

Despre Silviana Carter:

Profesor de matematică – am terminat Facultatea de Matematică – Mecanică Universitatea București în anul 1997

Actriță – am terminat Facultatea de Actorie a Universității de Artă Teatrală și Cinematografică U.N.A.T.C., I.L. Caragiale București în anul 2006

Din 2011 activez ca profesor de actorie ,improvizatie si pantomimă la mai multe grădinițe particulare și after school-uri din București.

Sunt Absolventă a Școlii de Coaching ”Coach Mastery” a Institutului de Cercetare și Dezvoltare a Excelenței I.C.D.E (1 an de zile) a oamenilor de afaceri Grațian Șonu, Daniel Zărnescu și Marius Simion.

Sunt actriță și dramaturg, am scris 2 piese de teatru în cadrul proiectului Scrie despre tine cu regizoarea, Vera Ion și actorul, Sorin Poama ”Stand up pls” și ”Feisbuc lover”.

In prezent lucrez la un proiect pentru părinți și copii ”Bradul Emotiilor” care va cuprinde un print dupa o pictura ”Bradul Emotiilor” realizata de pictorita, Raluca Axinte unde emotiile sunt scrise pe pictura,si o carte cu 24 de povesti ale emotiillor pentru copii. Proiectul va indruma parintele sa foloseasca un limbaj emotional cu copilul ,de genul ”eu simt” in loc de ”eu cred /eu inteleg” .Proiectul ”Bradul Emotiilor” este inspirat din cercetarile lui Gratian Sonu si Daniel Goleman, ambii cercetatori in domeniul Inteligentei Emotionale.

Modulul acesta dureaza 4 saptamani incepand din 4 august, in fiecare sambata de la orele 11, pana in 25 august.

La ultima sedinta a acestui modul ,vom sustine un mini show de improvizatie in fata parintilor care vor sa ramana prezenti

Durata este de 60 de minute
Cost : 50 lei /per copil
Promotie : Daca mai vii cu un prieten ,impreuna platiti 70 lei ,deci 35 de lei /per copil
Grupa de varsta este cu copii intre 8 -13 ani
Nota: Pentru copii mai mari de 15 ani, voi face grup separat, in functie de inscrieri
Inscrieri la : [email protected]
0722414130
0768584793
[email protected]

Detalii Eveniment

Perioada:
18-25 August 2018

Ora incepere:
11:00

Orasul:
București

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL