Teatru pentru copii, mamici si tatici -In parc

10:00:00 - 10:00:00
Sâmbătă 17 Octombrie 2015
București

Spectacol de teatru pentru copii, mamici si tatici – In parc

Teatrul Ion Creangă propune o nouă întâlnire cu spectacolul „În parc”, o producție inspirată de jocurile copiilor. Desfășurate într-un cadru îndrăgit de cei mici, poveștile vor prinde viață din frunze colorate și fire de nisip, publicul fiind invitat să descopere frumuseţea naturii înconjurătoare prin joaca a doi copii, un băiat și o fată. Reprezentația va avea loc la Teatrul Elisabeta. 

 

In Parc - Teatrul Ion Creanga

Spectacolul este realizat de Magda Condurache și se înscrie în Programul „Educaţia Timpurie. Teatru pentru 0-6 ani”, dedicat celei mai tinere categorii de spectatori. Inițiat de Teatrul Ion Creangă în 2005, din dorinţa de a promova importanţa şi beneficiile aplicării conceptului de educaţie timpurie prin mijloace specifice teatrului, programul include un repertoriu variat de spectacole, scopul acestora fiind de a valoriza capacitatea şi potenţialul copilului mic de a se implica, de a participa şi de a învăţa prin interacţiune.

Biletele sunt disponibile la Casa de bilete a Teatrului Ion Creangă (Str. Piața Amzei, nr. 13), în rețeaua Eventim, online pe www.eventim.ro sau la sediul magazinelor partenere – Domo, Germanos, Vodafone, Orange, Librăriile Cărturești și Humanitas –, dar și la sala de spectacol, cu o oră înainte de începerea reprezentației.

Pentru mai multe informații despre „În Parc” și despre programul Teatrului Ion Creangă, vă invităm să accesați www.teatrulioncreanga.ro și pagina Facebook.com/TeatrulIonCreanga.

Programul spectacolelor de teatru pentru copii In parc:

17 octombrie 2015, 10:00
17 octombrie 2015, 12:00


Spectacol găzduit de:

Teatrul Elisabeta 

Categoria de vârstă: 3-6 ani
Durata: 35 minute
Regia: Magda Condurache
Scenografia și proiecţia video: Delia Ionescu
Ilustraţia muzicală: Robert Agarici
Mişcarea scenică: Păstorel Ionescu
Consultant psiholog: Carmen Anghelescu – Şef Departament Educaţie Timpurie, Centrul pentru Educaţie şi Dezvoltare Profesională Step by Step
Cu: Magda Condurache, Julieana Drăghici

Detalii Eveniment

Data:
Sâmbătă 17 Octombrie 2015

Program:
10:00:00 - 10:00:00

Orasul:
București

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL