Noile gustari sanatoase Solaris pentru toata familia [P]

Ce-i dau copilului meu mâine la pachet? Încearcă noile gustari sanatoase Solaris pentru toata familia.

Ce pachețel pregătesc pentru mâine?” sau „Ce gustare iau în parc după-amiază?” sunt întrebări frecvente pentru mame. Ca să nu apelați, din lipsă de timp, la covrigării și patiserii, Solaris v-a pregătit produse la gramaje potrivite pentru un mic dejun hrănitor, o gustare între mese la grădiniță, școală sau în parc.

Gama Încearcă de la Solaris vine în ajutorul familiei.

Ambalate la 40 sau 50 de grame, biscuiții, sărățelele, semințele de tot felul și amestecurile de musli și fructe sunt sănătoase, gustoase și accesibile.

Biscuiți cu fructe uscate, cu scorțișoară, sărățelele cu semințe de susan și in, precum și cele puțin picante sunt făurite din făină integrală (măcinată pe moara Solaris), au printre ingrediente zahăr brut sau sare fără adaos de iod.

Müsli Mix și Müsli Mix fără zahăr conțin fulgi de porumb, caju, fructe uscate, semințe de dovleac și de floarea soarelui. Îi puteți consuma cu iaurt, cu lapte sau ca atare (cu mâinile curate) în parc sau în drumeție.

Nucile și fructele oleaginoase – alternativa la gustări nesănătoase pentru cei mici

Retete cu caju pentru deliciul celor mici. Gustari sanatoase pentru intreaga familie

Din Arahide, Semințe de Dovleac și Semințe de floarea soarelui puteți prepara rapid un amestec, pentru a fi ronțăit cu poftă de cei mici sau pentru a-l presăra peste humus, supe cremă sau iaurturi. Puteți opta și pentru amestecurile deja preparate, precum Omega Forte (semințe de floarea soarelui, in, susan, dovleac), Semințe pentru salată (semințe de susan, floarea soarelui, in maro, chia, pin, dovleac) sau Gustare delicioasă (semințe de floarea soarelui, de dovleac și de pin), pline de grăsimi sănătoase și cu gust bogat, crud și natural.

Pentru o gustare dulce fără aditivi sau conservanți vă propunem Deliciu roșu și Tentații dulci, mixuri de fructe uscate, fructe oleaginoase și semințe, cu savoare deosebită și textură crocantă. Sunt preferatele celor mici, datorită fructelor uscate și sunt extrem de sățioase. Le oferă copiilor energie, datorită conținutului ridicat de proteină și fibre vegetale. Pentru cei mai exigenți, există în gama Solaris și produse fără zahăr, precum Müsli Mix fără zahăr.

Găsiți informații complete despre produsele Încearcă pe Solarisplant.ro și pe pagina de Facebook Solaris.


Mai multe retete sanatoase de la solaris se gasesc in meniul Alimentatie sanatoasa.

DISTRIBUIE
Hey! Sunt iniţiatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe Sonia. Comoara mea se apropie cu paşi mari de 11 ani care au fost plini de transformări pentru toată familia. În tot acest timp mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm cu toţii de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Sper ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU