Inițiere în Aerial Sling pentru copii 10-14 ani | 10 iunie, Cluj-Napoca

15:00
Sâmbătă 10 Iunie 2023
Cluj-Napoca

👋 Dacă vrei să îi oferi copilului tău ocazia de a practica o activitate complexă prin care să își dezvolte abilitățile fizice și artistice, gândirea critica, în timp ce își face prieteni de vârsta lui.

📜Vă invităm Sâmbătă, 10 iunie, de la ora 15:00 la un workshop introductiv în Aerial Sling.

✨ Aerial Sling este un sport artistic care îți permite să te antrenezi în timp ce te provoacă să te exprimi creativ. E ca un fel de…balet în aer.

✨ Este unul dintre cele mai simple aparate Aerial pentru începători, datorită înălțimii necesare reduse și a senzației blande a țesăturii pe corp, în comparație cu alte aparate aerial metalice.

🔥 Dacă copilul tău va considera că poate fi noul său hobby, prin participarea la acest workshop îi poți rezerva un loc la clasele modulare pentru începători care vor începe în luna Iunie.

💸 Contribuție: donație recomandată 40 ron

👪 Limite de vârstă: 10-14 ani

📩 Numărul locurilor este limitat iar accesul se face pe bază de rezervare. Pentru a rezerva un loc, scrie-ne un mesaj privat pe pagina de Facebook @aerialight

📍 Aerialight, Str. Brassai Samuel 7, Cluj-Napoca

TOATE EVENIMENTELE


⚠️ GOKID.ro este portal de promovare de evenimente și activități pentru copii. În cazul anulării sau amânării evenimentelor recomandate responsabilitatea aparține organizatorilor. Vă rugăm să contactați organizatorii pentru confirmarea desfășurării evenimentelor la datele anunțate. Vă mulțumim pentru înțelegere și vă dorim să vă bucurați de evenimente cât mai reușite!

Sursa: https://www.facebook.com/events/1006422730384517

Detalii Eveniment

Data:
Sâmbătă 10 Iunie 2023

Program:
De la 15:00

Orasul:
Cluj-Napoca

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din Cluj-Napoca!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL