Înscrie-te la o clasă demonstrativă părinte-copil (0-3 ani) la The Little Gym

15-31 March 2017
București

Beneficiază de 20% reducere din preț şi înscrie-te la o clasă demonstrativă părinte-copil (0-3 ani) la The Little Gym! Învaţă cum poţi stimula dezvoltarea copilului tău în această etapă cheie!

Cursurile săptămânale oferite de The Little Gym sunt bazate pe gimnastică și sunt adaptate nevoilor specifice fiecărei etape de dezvoltare a copiilor de la 4 luni la 12 ani.

Clasele pentru copii de 0-3 ani au o durata de 45 min și necesita participarea unuia dintre părinți.  Participând activ la aceste clase părinții primesc un sprijin valoros învățând cum prin joaca și mișcare pot stimula dezvoltarea copiilor lor în aceasta etapa cheie. Fiecare ora de curs încorporează abilitățile dobândite în clasele precedente, ceea ce duce la dezvoltarea acestora într-un mod natural și progresiv. Copiii avansează în ritmul lor propriu, într-un mediu non-competitiv și relaxat, dobândindu-și încrederea în sine. În fiecare clasă mișcarea este mijlocul prin care se obține o dezvoltare multilaterală:

Dezvoltare fizică: mărirea forței fizice și a controlului asupra mușchilor, dobândirea abilităților motrice fine și grosiere, coordonarea și echilibrul .

Dezvoltare cognitivă: îmbunătățirea percepției spațiale și senzoriale, învățarea culorilor, dezvoltarea limbajului și exprimării, învățarea numerelor și literelor, rezolvarea de probleme simple .

Dezvoltarea socială: creșterea încrederii în sine și independenței fața de părinți, socializare timpurie, cooperare și interacțiune cu ceilalți: a împărți, a-ți aștepta rândul, acceptarea mediilor noi, cooperarea și respectarea instrucțiunilor.

O bună modalitate de a aprecia beneficiile programului este de a participa direct la una dintre clase. The Little Gym oferă o clasă introductivă gratuită.  Înscrie-te prin formular sau sună la 0736 770 000.

Tarife:

  • Abonament lunar (4 ședințe săptămânale) – 280 lei
  • Abonament trimestrial (12 ședințe săptămânale) – 750 lei
  • La înscrierea în program se plătește o taxă de membru în valoare de 150 lei.

Ofertă specială în luna martie:

Pachet Parinte-copil (13 ședințe săptămânale) = 700 lei (cu taxă de membru inclusă în preț).*

Ofertă este valabilă până la sfărșitul lunii martie.

Detalii Eveniment

Perioada:
15-31 March 2017

Orasul:
București

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL