Inscrieri la curs de dans contemporan pentru copii

00:00:00 - 00:00:00
10-22 Septembrie 2014
București

 

Cursuri de dans contemporan pentru copii (7-11ani) susţinute de coregrafa Silvia Călin

Centrul Naţional al Dansului Bucureşti continuă cursurile de dans contemporan pentru copii (7-11ani) susţinute de coregrafa Silvia Călin. Pentru că acolo unde dansul se întrepătrunde cu muzica există magie, cursurile de dans contemporan reprezintă exercitiul pentru corp şi minte potrivit pentru copii dumneavoastră, care se vor dezvolta armonios şi sănătos într-o atmosferă plină de energie şi creativitate.

Prezentarea cursurilor – Silvia Călin:

cursuri copii

“Cea mai bună metodă pe care o ştiu pentru a-i învăţa pe copii lucruri serioase este jocul. Inventăm, ne jucăm, improvizăm şi ne activăm resursele creative, ne folosim imaginaţia şi gândirea creativă pentru a descoperi lucrurile fabuloase pe care le putem face cu corpul nostru. Inventăm un limbaj al propriului nostru corp, cu care mai apoi spunem poveşti. De cele mai multe ori nu ne conştientizăm mişcările şi considerăm corpul un mijloc de transport al minţii. În această oră vom proceda invers: ne vom folosi mintea pentru a simţi mişcările.”

Silvia Călin a absolvit Liceul de Coregrafie „Floria Capsali” (1995) şi Universitatea de Artă Teatrală şi Cinematografică „I. L. Caragiale”, secţia Coregrafie (2000). Între anii 1996 -1999 a fost angajată a Companiei Orion Balet. În anul 2000 a obţinut premiul I la Festivalul Internaţional Eurodans din Iaşi, cu lucrarea „Şi acum…?”. În anul 2007 spectacolul „James” creat de Andreea Duţă şi Silvia Călin a fost invitat la doua festivaluri de dans contemporan în Polonia. A participat la ateliere de dans susţinute de coregrafii: Pascaline Verrier, Pascal Allio, Christine Bastin şi a semnat coregrafiile pieselor de teatru „Viata lui Helge” şi „Top Dogs” de Teodora Herghelegiu, asistent coregraf la spectacolul “Dorian Gray” de Dragos Galgotiu. A creat coregrafia spectacolului „Epopeea lui Ghilgames”, regia Dragos Galgotiu.

 

Înscrierile se fac la adresa [email protected] pana vineri, 18 septembrie, ora 16.00. Plata se face chiar înainte de inceperea cursurilor.

 

Grupa 7 – 11 ani

Cursuri în ziua de luni – 22, 29 septembrie, 6, 13, 20, 27 octombrie.

Preţ curs (6 intalniri) – 180 lei

Ora 17.30 – 18.30

Spaţiul: Studioul CNDB (B-dul Marasesti 80 – 82)

Detalii pe siteul www.cndb.ro

Detalii Eveniment

Perioada:
10-22 Septembrie 2014

Ora incepere:
00:00:00

Ora terminare:
00:00:00

Orasul:
București

Detalii Locație

Studio CNDB

Oraș:
Bucureşti

Adresa:
Bd Marasesti 80-82

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL