Intalnire cu Habarnam si prietenii sai la Campionatul povestilor

11:00:00 - 11:00:00
Sâmbătă 30 Mai 2015
București

Intalnire cu Habarnam si prietenii sai la Campionatul povestilor. Atelier de desenat și povestit cu scriitoarea Ioana Nicolaie

Sâmbătă. 30 mai, la ora 11.00, în librăria Humanitas de la Cișmigiu, la Campionatului poveștilor, atelier de desenat și povestit cu scriitoarea Ioana Nicolaie copiii au întâlnire cu neastâmpăratul prichindel Habarnam, eroul a trei cărți scrise de Nikolai Nosov și unul dintre personajele cele mai iubite de mai multe generații de mici cititori.

 

 

Campionatul-povestilor-Habarnam-si-prietenii-sai

 

Abonează-te la Newsletter GOKID!
Îți trimitem Invitații la Evenimente, Newslettere de Weekend și Povestea de Duminică Seara
+ CADOU 

14 Jocuri pentru Dezvoltarea Inteligenței Emoționale

 VREAU! 

S-a desprins un ciob din soare, iar acum vine cu viteză spre noi. Oare să fie adevărul sau altă născocire a lui Habarnam, cel mai vestit prichindel din Orașul Florilor? Vă puteți imagina ceva mai năstrușnic de atât? Îmbrăcați cu cele mai colorate haine din dulap, copiii de la Campionatul poveștilor vor încerca să-i țină isonul lui Habarnam, inventând povești și desenând lucruri incredibile. Ce prieteni ați avea voi printre pitici, dacă ați fi Habarnam?

Cei mai convingători prichindei vor primi la final premii de la Koh-I-Noor și Editura Humanitas.

La Editura Humanitas au fost publicate volumele Aventurile lui Habarnam și ale prietenilor săi, Habarnam în Orașul Soarelui și Habarnam pe lună și audiobookul Aventurile lui Habarnam, în lectura lui Marian Râlea.

 

Campionatul poveștilor este un proiect care a început să existe încă de la apariția Librăriei Humanitas de la Cișmigiu. Conceptul e al unui concurs în care două sau mai multe echipe se luptă, plecând de la eroii unei cărți, să câștige premiile puse în joc. Cele două sau trei probe pe care trebuie să le treacă sunt de imaginație, creativitate, expresivitate corporală, gestică, dar și de desen. Cum fiecare copil e un mare artist, doar să fie ajutat să se exprime, se pot obține deseori lucruri uimitoare.

Am inventat, de-a lungul timpului, planete, am închipuit îngeri care arată cu totul diferit decât cei din reprezentările obișnuite, l-am întâlnit pe Micul Prinț cu Alice din Țara Minunilor și i-am pus să vorbească în limbi care nu există, am descoperit ritmurile unor lumi străine, am luat zmeii și i-am făcut eroii unor scenete improvizate, am inventat biciclete zburătoare și multe altele.

Detalii Eveniment

Data:
Sâmbătă 30 Mai 2015

Program:
11:00:00 - 11:00:00

Orasul:
București

Detalii Locație

Libraria Humanitas Cismigiu

Oraș:
Bucuresti

Adresa:
Bulevardul Regina Elisabeta, nr. 38

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL