Intalniri cu Ana, Dodi si Roni-Conferinte pentru copii

11:00:00 - 11:00:00
Duminică 02 Iunie 2013

Activitati educative pentru copii de 4-10 ani la Antipa

Muzeul Naţional de Istorie Naturală “Grigore Antipa” şi Uninvented Kids, partea mai mică şi mai zglobie a companiei Uninvented Theatre, lansează pe 2 iunie 2013 un concept nou în România: conferinţele pentru copii (preşcolari şi şcolari), susţinute de către cercetătorii Muzeului şi păpuşi de tip “Muppets”.

conferinte copii Intalniri Ana Dodi RoniInteractive, pline de întrebări şi răspunsuri surprinzătoare, bogate în informaţii accesibile, fixate în memoria participanţilor prin dialog cu păpuşile, originalele conferinţe îi vor purta pe copii prin fascinanta biodiversitate a Pământului.

Duminică, 2 Iunie, începând cu ora 11.00, Muzeul Naţional de Istorie Naturală „Grigore Antipa” invită toţi preşcolarii şi şcolarii mici la o conferinţă inedită, dedicată puilor mamiferelor şi relaţiei dintre „părinţii” din lumea animalelor şi progeniturile lor.

Conferinţa, intitulată „Dragii mamei”, reprezintă, de fapt, un dialog activ între copiii prezenţi în sală şi Ana-Maria Diaconescu, muzeograf, şi cei doi asistenţi ai săi, Dodi şi Roni.

Dodi este un urs polar căruia îi dă viaţă Anamaria Crăciun, iar Roni este prietenul său vorbăreţ, însufleţit de Ana Cucută, reprezentantă a Uninvented Theatre. După o călătorie de doi ani prin habitatele Terrei, neînfricaţii „exploratori” Dodi şi Roni se întorc pentru a împărtăşi copiilor descoperirile lor extraordinare din lumea plantelor şi a animalelor. Simpaticul ursuleţ Dodi şi vorbăreţul lui prieten, Roni, îi aşteaptă pe copiii cu vârste cuprinse între 4 şi 10 ani la o întâlnire cu Ana-Maria Diaconescu şi puii mamiferelor.
Această conferinţă este prima din cadrul unui ciclu complet care se va continua din septembrie şi va prezenta copiilor, la „Antipa”, la fiecare 2 săptămâni, în cadrul unei noi „Întâlniri cu Ana, Dodi şi Roni”, un alt subiect de dialog, motiv de joacă şi ocazie de a învăţa despre cei cu care împărţim Planeta.


 RECOMANDARE


UNINVENTED THEATRE caută permanent să dezvolte noi formule de expresie artistică. Abordand metode inovative de cercetare, Uninvented Theatre crează un cadru pentru artiştii dornici să descopere noi posibilităţi creative susţinând astfel dezvoltarea profesională a partenerilor şi a artiştilor implicaţi în proiectele companiei.

În preselecţiile emisiunii “Românii au talent” şi în semifinală, Uninvented Theatre a impresionat prin reprezentaţiile artistice originale, momente definitorii care au câştigat aprecierea unanimă a juriului şi simpatia a sute de mii de romani (http://uninventedtheatre.com/uninvented-theatre-intra-in-competitia-romanii-au-talent/). “Simpli creatori de emoţii”, membrii Uninvented Theatre cuceresc audienţa prin expresivitatea actelor artistice şi prin mesajele puternice transmise.

Înscrierea participanţilor se poate face în limita a 70 de locuri la telefon: 021.312.88.26, int. 4 sau pe e-mail: [email protected]

Detalii Eveniment

Data:
Duminică 02 Iunie 2013

Program:
11:00:00 - 11:00:00

Orasul:

Detalii Locație

Muzeul Național de Istorie Naturală „Grigore Antipa”

Județ:
Sector 1

Oraș:
Bucuresti

Adresa:
Sos. Kiseleff nr. 1

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din !
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL