Intareste imunitatea organismului tau cu SystemWell® Ultimate Immunity™

 

Intareste imunitatea organismului tau cu Strajerii SystemWell® Ultimate Immunity™ si protejeaza-te impotriva racelii si a gripei

SystemWell® Ultimate Immunity™ actioneaza pe toate cele 7 sisteme care asigura o imunitate completa: digestiv, imunitar, respirator, epidermic, circulator, limfatic si celulara si ofera protectie in caz de raceala si gripa.

Iarna s-a incheiat, insa avem inca ”soare cu dinti”, caldura aparenta, mai mult frig si vreme schimbatoare.

De aceea, mai avem inca de infruntat cateva probleme caracteristice in aceasta perioada: raceala si gripa, care apar atunci cand ti-e lumea mai draga. Incantati de aparitia primilor ghiocei si de primele grade cu plus, avem tendinta sa renuntam prea repede la hainele groase de iarna si sa ignoram faptul ca organismul are nevoie de timp pentru acomodare in noul sezon. Si mai ales, uitam ca, pentru protectie, si noi trebuie sa ajutam organismul.

 

protectie raceala gripa

Ideal ar fi sa avem alaturi de noi “strajerii imunitatii” , care sa protejeze organismul nostru si sa inlature pe orice plan tentativele de perturbare a sanatatii noastre . Cum au cei din filmuletul de mai jos.

 

 

System Well®Ultimate Immunity™ are o formula complexa, cu peste 30 de ingrediente: vitamine, minerale, extracte din plante, ciuperci medicinale, probiotice si prebiotice.

Mai multe detalii despre produs sunt disponibile aici: link.

 

DISTRIBUIE
Hey! Sunt iniţiatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe Sonia. Comoara mea se apropie cu paşi mari de 11 ani care au fost plini de transformări pentru toată familia. În tot acest timp mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm cu toţii de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Sper ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU