International Online Conference „Perinatal Health – Psychological, Social and Medical Approach” Bucharest, 2020

Pentru prima dată în România, psihologi și psihoterapeuți, medici (cu specialitățile obstetrică-ginecologie, neonatologie, pediatrie, medicină de familie, psihiatrie), moașe, asistenți medicali, fiziokinetoterapeuti, educatori prenatali, doula și consultanți în lactație sunt invitați să discute despre îngrijirea mamei și a copilului dintr-o altă perspectivă.

În cadrul Conferinței Internaționale cu tema “Sănătatea perinatală – o abordare psiho-socio-medicală”, specialiștii din aceste domenii vor prezenta recomandările și studii actuale referitoare la sănătatea cuplului mamă-copil din perioada pre și post-natală.

Evenimentul ce va avea loc în perioada 25-26 Septembrie ONLINE, pe platforma www.medichub.ro, este organizat de Asociația Română de Maternologie și Asociația Franco-Română BebeBienvenu, fiind primul proiect al Grupului de lucru din România al International Society for Pre- and Perinatal Psychology and Medicine (#ISPPM), grup care s-a creat pentru a dezvolta domeniul suportului de specialitate, psihologic și medical, în perioada pre și postnatală pentru mame, bebeluși și întreaga familie.

Conferința se bucură de prezența unor specialiști de marcă din Germania, Franta, Grecia, Japonia, Romania, despre care puteti afla mai multe detalii pe siteul Conferintei https://conferinta.maternologia.ro/.

Parteneri în organizarea conferinței sunt: International Society for Pre- and Perinatal Psychology and Medicine, Facultatea de Psihologie și Științele Educației și Societatea Română de Pediatrie, alaturi de MedicHub.

Banner conferinta-online gokid

DISTRIBUIE
GOKID este un calendar de evenimente si activităţi pentru copii si parinti. Zilnic venim cu recomandări utile pentru părinţi şi copii: locuri unde ieşim cu copilul, ateliere şi cursuri pentru copii, spectacole, activităţi în casa şi afară. Eşti organizator şi îţi doreşti ca şi evenimentul sau produsul tău să apară în paginile GOKID.ro? Scrie-ne la events [at] gokid [punct] ro şi găsim împreună cea mai bună cale de colaborare. Te aşteptăm!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU