Invata ce inseamna o nutritie echilibrata la evenimentul „din 2 pahare de lapte”

00:00:00 - 00:00:00
Sâmbătă 02 Mai 2015

E pitic, dar voinic si are intre 3 si 6 anisori? Vino sa ne distram impreuna la The Little Gym Bucharest!

Varsta de 3-6 ani reprezinta un pas important in cresterea si dezvoltatea copiilor, atat din punct de vedere fizic, cat si emotional. Este varsta cand au nevoie de libertate pentru a testa si pentru a alege.  Fiecare zi este un nou episod din aventura micilor exploratori!

 

Care sunt conditiile pentru a creste un copil autonom? Cum influenteaza stilurile parentale independenta copilului? Cum ii asiguram necesarul zilnic de vitamine si minerale pentru a creste puternic si voinicel? Ce inseamna de fapt o nutritie echilibrata?

La toate aceste intrebari vor raspunde joi, 14 mai 2015, incepand cu ora 17.30, in cadrul evenimentului de lansare a campaniei Danonino „din 2 pahare de lapte”, Dr. Luiza Pirvu, Consultant in Nutritie si Psiholog Delia Lungu. Invitat special Simona Dragomir (Balanescu), mamica de mici exploratori!

Fii alaturi de cel mic in drumul lui spre independenta si invata cu noi cum sa cresti un copil sanatos si autonom! Intre timp, voiniceii vor face gimnastica cu Dino! Pentru oase puternice si sanatoase!

RSVP

Te rugam sa ne confirmi prezenta si varsta copilului/copiilor pana la data de 12 mai 2015 pe adresa [email protected].

 

Detalii Eveniment

Data:
Sâmbătă 02 Mai 2015

Program:
00:00:00 - 00:00:00

Orasul:

Detalii Locație

The Little Gym Bucharest
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din !
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL