5 lucruri la care sa fii atent cand alegi lectii de engleza pentru copii

De cate ori te-ai gandit pana acum sa il inveti limba engleza pe cel mic, dar nu ai stiut de unde sa incepi? In era digitala, acest lucru este foarte simplu pentru ca avem la dispozitie o multitudine de resurse: de la aplicatii interactive la cursuri detaliate de limba engleza, toate la un click distanta.

Daca doresti sa oferi copilului tau o baza solida in limba engleza, invatarea online poate fi solutia ideala pentru voi. Novakid, scoala online de engleza pentru copii de 4-12 ani, ofera o multitudine de optiuni de invatare, in functie de nivelul englezei copilului si obiectivele sale.

Dar primul pas este cu sigranta sa stii criteriile esentiale pentru a alege un curs de limba engleza online de calitate:

1. Invatarea copiilor prin joc

La Novakid, cursurile de limba engleza online sunt concepute pentru a fi captivante si interactive, folosind abordari inovatoare in lumea virtuala. Fiecare sedinta dureaza 25 de minute, timp optim pentru a mentine concentrarea copiilor.

Gamificarea integrata in programa ajuta la pastrarea interesului si motivatiei, permitand copiilor sa invete engleza online intr-un mod distractiv si eficace folosind jocuri, desene animate si sisteme de recompensa.

2. Metode de invatare personalizate

Un curs de limba engleza online de top ofera celui mic optiunea de a personaliza parcursul de invatare in functie de punctele sale forte, stilul preferat de invatare a englezei online si obiectivele personale. Aceasta abordare individualizata il ajuta sa progreseze intr-un ritm care i se potriveste, maximizand astfel sansele de succes pe termen lung.

3. Profesor de limba engleza nativ

Profesorii de la Novakid sunt selectati cu grija pentru expertiza si fluenta lor in limba engleza. Acestia sunt vorbitori nativi de limba engleza sau au un nivel de competenta lingvistica de cel putin C1. Ei nu sunt doar bine pregatiti din punct de vedere lingvistic, ci si extrem de calificati la nivel academic, cu o educatie universitara solida si o experienta considerabila in domeniul predarii copiilor. Toti sunt certificati: TEFL, TESOL, TEYL, CELTA, DELTA or TKT.

Invata online engleza pentru copii cu Novakid baietel la laptop4. Cursuri disponibile online oriunde, oricand

Cursurile de limba engleza online Novakid ofera o mare flexibilitate, cel mic poate studia engleza pentru incepatori de oriunde, oricand, cu doar un dispozitiv (tableta sau laptop) si internet. Fara nevoie de softuri suplimentare sau materiale fizice, totul se desfasoara pe site-ul Novakid.

5. Feedback si suport atat pentru copii cat si pentru adulti

Pe tot parcursul cursului, comunicarea cu parintii este continua, ei stiind tot timpul evolutia copilului lor. De asemenea, feedback-ul la clasa pentru cei mici este o parte importanta din lectii. Copiii sunt directionati in ariile unde au de lucrat mai mult cu blandete, iar ritmul de invatare al fiecaruia este mereu respectat.

Initierea micutului tau in aventura limbii engleze pentru incepatori nu trebuie sa fie complicata. Cu Novakid, totul devine simplu si placut!

Cursurile sunt adaptate nevoilor copiilor, mentinandu-i interesati prin joc si interactivitate. Avantajul profesorilor nativi si al lectiilor accesibile de oriunde adauga o nota de confort acestei calatorii. In plus, comunicarea continua cu parintii asigura ca esti mereu la curent cu progresul copilului tau.

Invata online engleza pentru copii cu Novakid baiatAsadar, da startul unei calatorii frumoase in lumea invatarii limbii engleze cu Novakid; nu e doar educatie, e despre deschiderea unui univers nou de posibilitati pentru copilul tau! Incearca o lectie demo gratuita chiar acum si bucura-te si tu alaturi de cel mic de aceasta experienta.

DISTRIBUIE
GOKID este un calendar de evenimente si activităţi pentru copii si parinti. Zilnic venim cu recomandări utile pentru părinţi şi copii: locuri unde ieşim cu copilul, ateliere şi cursuri pentru copii, spectacole, activităţi în casa şi afară. Eşti organizator şi îţi doreşti ca şi evenimentul sau produsul tău să apară în paginile GOKID.ro? Scrie-ne la events [at] gokid [punct] ro şi găsim împreună cea mai bună cale de colaborare. Te aşteptăm!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU