Învață să desenezi manga! Sunday Art Workshops pentru copii 6- 9 / 10-14 ani

14:00 - 17:00
Duminică 05 Iunie 2022
București

Club Natura invită copiii de 6-9 / 10-14 ani, între 15 Mai și 3 Iunie 2022, la o incursiune în lumea Manga. Vom petrece împreună trei ore relaxante, în care vom studia mai multe tehnici de desen specifice ilustrațiilor japoneze.

Copii 6- 9 / 10- 14 ani
Duminică 15, 22, 29 Mai, 3 Iunie 2022
Durată workshop 3 ore, între orele 14.00 și 17.00
Adresă: str. Pitar Moș nr. 9, Vila Bella, Sector 1, București (zona Piața Universității- Piața Romană)
Preț: 4 cursuri x 3h, 120 lei/curs, 400 lei/ modul

Înscrieri și detalii workshop

LOCURI LIMITATE!

MODULUL 1 MANGA – 12 h

  • curs 1 – personaje – 3h
  • curs 2 – expresii – 3h
  • curs 3 – story/ script – 3h
  • curs 4 – bandă desenată – 3h

Despre Workshop

Club Natura vă invită între 15 Mai și 3 Iunie 2022 la o serie de 4 ATELIERE DE DESEN MANGA, care vor avea loc în str. Pitar Moș, nr. 9, vila Bella, între orele 14.00 și 17.00.

În aceste cursuri intensive vom face o incursiune în lumea Manga și vom petrece împreună trei ore relaxante, în care vom studia mai multe tehnici de desen specifice ilustrațiilor japoneze. MANGA este un stil de benzi desenate și romane grafice japoneze, care are o mare popularitate în rândul copiilor. Primul modul cuprinde 4 cursuri care se vor desfășura în patru duminici consecutive, cu începere din 15 Mai. Cursurile au o durată de 3 ore. În primele două cursuri copiii vor învăța să deseneze personaje și vor învăța cum să reprezinte diferite expresii faciale, în cel de-al 3-lea curs vor învăța cum să scrie și ilustreze o nuvelă grafică iar în ultimul curs vor realiza o bandă desenată tip Manga.

Vom oferi atașate acestui curs nenumărate resurse și link-uri pentru studiul individual.

Despre Club Natura

Club Natura este un concept educațional integrator, dezvoltat în scopul promovării ideilor creative ale copiilor, care pune accentul pe înțelegerea noțiunilor de responsabilitate sau sustenabilitate. Copiilor le va fi cultivată dragostea pentru natură, ea fiind cea care ne oferă, lângă resursele necesare traiului, bucurie și libertate… iar acestea sunt principlalele ingrediente pentru exprimarea creativității.

În acest an, ne-am axat pe două mari categorii de workshop-uri: ART WORKSHOPS și ROBOTS WORKSHOP. Workshop-urile Club Natura folosesc mix-ul didactic: joc, storytelling + improvizație.

În acest an nu vom avea cursuri online, cursurile vor fi susținute de profesori în limbile: germană, română sau bilingv. De-a lungul primului semestru al anului școlar, în cadrul celor trei module a câte 4 workshop-uri fiecare, copiii vor dezvolta proiecte individuale sau de grup. Pentru ca ideile lor să prindă contur, Club Natura va pune la dispoziția copiilor diferite materiale specifice artelor plastice sau decorative, studioul de înregistrări audio, aparatura foto/ video 4K, laptop-uri sau stațiile grafice pe care copiii vor realiza desenele animate. Poveștile create de copii vor prinde viață și ne vor încânta, cu siguranță!

contempora colaj ateliere martie gokid 2022

Creativitatea copiilor este nemărginită, iar noi dorim să folosim acest potențial în toate proiectele Club Natura.

Aici puteți vedea proiectele copiilor participanți la workshop-urile Club Natura:

Detalii Eveniment

Data:
Duminică 05 Iunie 2022

Program:
14:00 - 17:00

Orasul:
București

Detalii Eveniment Recurent

Învață să desenezi manga! Sunday Art Workshops pentru copii 6- 9 / 10-14 ani este organizat în perioada 15 Mai - 03 Iunie 2022; Duminica în fiecare săptămână.

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL