Învățare Accelerată și Eficientă – Curs pentru Elevi

09:00 - 16:30
Sunday 12 March 2017
București

Învață să înveți din plăcere și cu interes, descoperă potențialul minții! Scurtează timpul de învățare la jumătate cu tehnicile moderne de învățare accelerată!

Obiectivul cursului este ca participanții să își dezvolte deprinderi de învâțare corecte și avansate! 

Învăţarea eficientă este un subiect care nu se predă la şcoală deşi ar fi atât de necesar!

Nimeni nu ne învaţă să învăţăm eficient adică să utilizăm în mod optim resursele intelectuale şi cognitive de care dispunem pentru a înţelege şi reţine anumite informaţii! Metodele de învăţare utilizate în şcoală sunt mai degrabă conservatoare şi bazate pe memorare mecanică şi mai puţin pe psihologia învăţării! Să învăţăm avem nevoie însă intreagă viaţă! În acest curs sunt abordate metode moderne de învăţare şi învăţare accelerată care permit reţinerea optimă şi pe termen lung a informaţiei, scurtarea cu până la de două ori a timpului necesar învăţării şi creşterea gradului de implicare în actul învăţării făcându-l mai plăcut şi accesibil.

Învățare Accelerată și Eficientă – Curs pentru Elevi 1

Secretul învăţării accelerate este interacţiunea complexă cu materialul şi construirea unei motivaţii corespunzătoare pentru subiectul respectiv! Condiţiile de mediu şi caracteristicile spaţiului în care se învaţă sunt de asemenea importante favorizând sau defavorizând învăţarea accelerată! Cursul abordează în detaliu mijloacele la care trebuie să recurgem pentru a seta un mediu suportiv alături de mindset-ul corespunzător! Apoi contează în egală măsură tehnica practică a lucrului cu materialul de studiu: de la modul în care citeşti textul până la modul în care îţi iei notiţele! Exersăm la curs fiecare dintre soluţiile pe care ştinţa modernă a învăţării le sugerează!

Cu toţii suntem diferiţi şi fiecare învaţă în felul său: unora le place să asculte muzică, altora nu! Unii preferă să sublinieze textul, alţii să realizeze un sumar! Unii învaţă mai degrabă vizual, alţii auditiv, citind cu voce tare! Care stil de învăţare ne este cel potrivit şi care practici sunt de fapt deprinderi greşite pe care ar trebui să le corectăm? Află despre toate aceste subiecte şi despre multe altele la acest curs de învăţare accelerată! Fiecare participant va avea ocazia să îşi evalueze stilul de învăţare prin intermediul unui test dedicat şi să descopere astfel care este cel mai potrivit pentru sine!

Nu mai trebuie să petreci ore lungi şi plictisitoare pentru a învăţa un subiect pe care oricum îl vei uita după câteva săptămâni: învaţă să înveţi eficient, să reţii pentru o viaţă şi totul într-un mod fun dar fundamentat ştiinţific!

ÎNSCRIE-TE ACUM!

TEMATICI ABORDATE

 • Ce este Învățarea Accelerată (bazele teoretice esențiale înțelegerii cursului)
 • Condiții care favorizează Învățarea Accelerată (importanța contextului)
 • Tehnici de concentrare și auto-motivare (încălzește motorul, pregătește-te pentru SuperÎnvățare)
 • Planificarea și Organizarea Învățării (nu îngrămădi totul în ultima zi)
 • Învățarea inteligentă și memorarea durabilă (mai important decât să înveți mult este să înveți inteligent)
 • Luarea notițelor în timp real (învățarea începe din clasă)
 • Lectura aprodundată și sumarizarea fulger
 • Hărțile Mentale și Învățarea (concentrează o carte într-o pagină)
 • Gestionarea emoțiilor înainte de examen (degeaba ai învățat dacă nu îți aduci aminte din cauza emoțiilor)

Detalii organizatorice

 • Cursul durează o zi: 12 Martie 2017 (09.00 – 16.30). 
 • Varste copii: Elevi (începând cu clasa a 5-a până la liceu inclusiv) – care își doresc să obțină performanțe deosebite la învățare sau să folosească mai eficient timpul de studiu, respectiv celor care se pregătesc pentru Bacalaureat sau admitere la facultate;
 • Pret: PROMOȚIA early-bird prin care oferim un DISCOUNT DE 15% și beneficiază de tariful special redus de la 375 plus TVA la 315 lei plus TVA pentru cei care se înscriu până la data de 08 Martie 2017 inclusiv! Locuri limitate! Apasă pe butonul de înscriere de mai jos şi obţine o reducere suplimentară de 5%:

ÎNSCRIE-TE ACUM!

 • Date de contact: email: [email protected], tel.: 0721.364.175
 • Locaţie: nume si adresa complete: Str. Doctor Felix, Nr. 55 (Metrou Pța. Victoriei)

Detalii Eveniment

Data:
Sunday 12 March 2017

Program:
09:00 - 16:30

Orasul:
București

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL