Invitatie la Castel. Opera Comica pentru Copii

17:00:00 - 17:00:00
Vineri 13 Iunie 2014

Invitatie la Castel. Cele mai indragite fragmente din opere si balete aplaudate de micii melomani pe scena Operei Comice pentru Copii

invitatie"Barbierul din Sevilla", "Mirandolina", "Domnul Conopida", "Don Pasquale", "Figaro", "Directorul de teatru" sunt doar cateva dintre spectacolele institutiei care au fost reprezentate cu sala plina si din care veti urmari cele mai antrenante si mai aplaudate momente. Secvente de balet pe ritmuri de fado, fragmente din "Carmina Burana" sau din momentul coregrafic "Alb si Negru" vor intregi o frumoasa seara la Opera Comica pentru Copii.

O gala extraordinara la care trebuie sa va grabiti sa prindeti un bilet, pentru una dintre cele trei reprezentatii: vineri 13, 20 iunie, de la ora 17.00! Isi vor da concursul solistii vocali si balerinii institutiei, alaturi de micile vedete ale teatrului.

Pentru mai multe detalii despre productiile OPEREI COMICE PENTRU COPII, va invitam sa consultati site-ul operacomica.ro. Sediul nostru este situat in Calea Giulesti, nr. 16, sector 6, Bucuresti.

Pentru rezervarea biletelor, va rugam sa ne contactati la numarul de telefon 021/319.28.19, de luni pana vineri intre orele 9.00 – 16.00. Biletele pot fi cumparate de la casa de bilete, pe baza rezervarii anterioare sau in limita locurilor disponibile, cu o ora inainte de inceperea spectacolului.

Detalii Eveniment

Data:
Vineri 13 Iunie 2014

Program:
17:00:00 - 17:00:00

Orasul:

Detalii Locație

Opera Comica pentru Copii

Județ:
Sector 6

Oraș:
Bucuresti

Adresa:
Calea Giulesti nr 16

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din !
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL