Joc în Verde – spectacol de teatru pentru copii de 1-3 ani

18:00:00 - 18:00:00
Duminică 18 Octombrie 2015
București

 

Asociația Da’DeCe și ArtelierD anunță cu bucurie spectacolul de teatru pentru familii cu copii de 1-3 ani „Joc în verde”

Asociația Da’DeCe și ArtelierD anunță cu bucurie spectacolul de teatru pentru familii cu copii de 1-3 ani, Joc în verde, care se desfășoară duminică 18 octombrie, ora 18.00, la Diverta Piața Romană București (Piața Romană, nr. 5). Nu doar natura, ci și obiectele din gradină sunt pentru copil un prilej de descoperire a lumii: prin sunete, forme, culori. Cu cât sunt mai simple și mai naturale, cu atât lucrurile îndeamnă mai mult la joc și stimulează mai complex creativitatea, mai ales primăvara, când cerul și pamântul vibrează, iar grădina înverzește. Cu gândul la înnoirea naturii și la jocul copiilor, s-a creat un Joc in verde. In grădina spectacolului sunt materii și obiecte care de-abia așteaptă să se transforme.

teatru non verbal pentru copii joc in verde
Organizatorii cred cu convingere în beneficiile pe care le are teatrul la cele mai mici vârste. Este demonstrat faptul că experiența de spectator a copiilor mici le dezvoltă acestora abilitățile cognitive, emoționale, sociale și creative, stimulându-i de o manieră uimitoare și profundă. Cu această convingere în minte, spectacolul s-a născut din gânduri, trăiri, obiecte, sentimente, curiozitate, uimire și speranță.
Nu doar natura, ci și obiectele din gradină sunt pentru copil un prilej de descoperire a lumii: prin sunete, forme, culori. Cu cât sunt mai simple și mai naturale, cu atât lucrurile îndeamnă mai mult la joc și stimulează mai complex creativitatea, mai ales primăvara, când cerul și pamântul vibrează, iar grădina înverzește. Cu gândul la înnoirea naturii și la jocul copiilor, s-a creat un Joc în verde. În grădina spectacolului sunt materii și obiecte care de-abia așteaptă să se transforme. Sticle, rondele de lemn, o frânghie groasă și una subțire, boabe de fasole și picături de apă, o pânză uriașă și un coș de nuiele, flori și fluturi de hârtie – toate capătă viață în mâinile unei fete curioase și jucăușe. Atât de bine se joacă ea în grădină, încât nici nu simte când a trecut timpul și s-a făcut ora de culcare!
Spectacolul este regizat de Daniela Mișcov, iar interpreta unică, prietena jucăușă a copiilor, este actrița Ana Maria Calița.

Programările sunt absolut necesare şi se fac numai în săptămâna programului (începând cu ziua de luni, ora 10.00) la emailul: [email protected] (confirmarea înscrierii se va face printr-un email al organizatorilor și este necesară precizarea datei, numele şi vârsta copilului). Înregistrările se fac individual de către fiecare familie în parte.

Joc în verde durează aproximativ o oră, jumătate de oră spectacol nonverbal și jumătate de oră, explorarea spațiului scenei de către copii.

Taxă de participare:

───────── ꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷ ────────

───────── ꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷ ────────

o 40 lei/ un copil și un adult;

o 70 lei/ doi frați și un adult (un copil și doi adulți);

o 80 lei – 4 persoane

Mai multe detalii aici: http://www.asociatiadadece.ro/program/joc-in-verde/.

 

Detalii Eveniment

Data:
Duminică 18 Octombrie 2015

Program:
18:00:00 - 18:00:00

Orasul:
București

Detalii Locație

Green Hours

Județ:
Sector 1

Oraș:
Bucuresti

Adresa:
Calea Victoriei 120

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL