10 Jocuri Online Educative cu Animale pentru Copii Mici

Am pregătit pentru cei mai mici dintre jucători o lista cu 10 jocuri online educative gratuite, cu și despre animale: descoperim habitate, hrănim și protejăm animale diverse. Jocuri ce pot fi jucate pe calculator, smartphone sau tableta.

Câteva dintre jocuri sunt oferite online de Centrul de Educație Științifică Smithsonian, parte a Instituției Smithsonian din Washington, cel mai mare complex de muzee, educație și cercetare din lume, cu 19 muzee și grădina zoologică națională, toate administrate și finanțate de guvernul Statelor Unite și de diverse fonduri caritabile.

1. Descoperă habitate!

Jocuri Online Educative Animale Copii Mici Habitats_DesertȘtii unde trăiește broasca de copac cu ochi roșii? Cu acest joc cei mici învață despre habitatele in care trăiesc animalele. Explorează deșertul, recifele de corali, jungla și mlaștina pentru a descoperi unde trăiesc tot felul de animale. Joc disponibil pentru desktop și laptop.

Joacă aici: https://ssec.si.edu/habitats

JOACĂ OFFLINE: 10 Jocuri de Cărţi Îndrăgite de Copii

2. Protejează micul pinguin!

Jocuri Online Educative Animale Copii Mici pinguin protectionUn joc ce le permite ceor mici să preia rolul unui pinguin adult care își crește și își protejează puii. jocul este disponibil pentru computere desktop și laptop, doar poate fi descărcat ca aplicație din Amazon, Apple App Store sau Google Play Store.

Joacă aici: https://ssec.si.edu/penguin-protection

VIDEO: Vulpea și Pasărea. Scurtmetraj CGI de Animație

3. Protectorii Grădinii Zoologice

Micii iubitorii de animale se pregătesc să devină conservaționiști. În acest joc misiunea lor este salvarea speciilor. Ei pleacă în zone sălbatice pentru a îngriji și proteja animale amenințate cu dispariția. În Zoo Guardians, un joc pentru dispozitive mobile în care jucătorii își construiesc propriile grădini zoologice, copiii interacționează cu animalele prin realitate augmentată și învață ce specii au nevoie de protecția oamenilor. Jucătorii pot alege dintre 67 de specii pentru a le adopta, îngriji și conserva. Aplicatie de Android si iOS.

Joacă aici: https://nationalzoo.si.edu/zoo-guardians

Unde Ieșim în Familie: 8 Piscine Family-Friendly În Aer Liber la București

4. Puzzle cu animale

Jocuri Online Educative Animale Copii Mici animal puzzleUn joc simplu de puzzle online pentru copii mici și preșcolari – un mod facil și distractiv de a învăța despre animale. Copiii au ca misiune să completeze nu mai puțin de 15 puzzle-uri cu diverse animale, o metodă eficientă de a dezvolta inteligența și abilitățile de recunoaștere.

Joacă aici: https://www.thelearningapps.com/animal-puzzle-game-for-kids/

5. Perechi cu Animale

Jocuri Online Educative Animale Copii Mici memorie pasariCapacitatea de a memora într-un interval scurt de timp este foarte utilă în procesul de învățare. Cei mici trebuie să memoreze locul în care se găsește fiecare pasăre pentru a face perechi. Bird Memory este un joc online de memorie distractiv și educativ, pe care copiii îl pot juca gratuit.

Joacă aici: https://www.thelearningapps.com/birds-memory/

Lista de Jocuri Online Educative cu Animale pentru Copii Mici continuă pe pagina următoare.

EXCURSII: 7 Locaţii Minunate Încărcate de Istorie de Vizitat în Familie lângă București

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU