Jolly Summer. Tabere Urbane Captivante 6-12 Ani

Vara aceasta Jolly Pepe a planificat pentru copiii cu vârste între 6 ani și 12 ani tabere urbane captivante!

Pentru contractele semnate în perioada 4 – 14 Iunie 2019, oferim următoarele discount-uri:

 • 15% din taxa lunii Iulie
 • 10% din taxa lunii August
 • 5% pentru membrii aceleiași familii
 • Plus EXTRA 10% din taxa programelor intensive de limba engleză.

Jolly Summer. Tabere Urbane Captivante 6-12 Ani 2019 Last minute

Vara aceasta am planificat pentru copiii cu vârste între 6 ani și 12 ani, tabere urbane captivante, a căror descriere completă o regăsiți pe site-ul www.jollypepe.ro secțiunea „Tabara”.

17 IUNIE – 12 IULIE: I LOVE BUCHAREST!

Jolly Summer. Tabere Urbane Captivante 6-12 Ani 2019 I Love Bucharest

În prima lună de vacanță canicula nu se instalează încă, parcurile nu sunt pârjolite de soare și vremea bună te îmbină la plimbare. Excursiile vor fi organizate dimineața, până la ora 12.00. Vom circula cu linia specială „Bucharest City Tour” și mijloacele de transport în comun. Prânzul îl vom servi la Clubul nostru și vom continua cu activități practice, recreative, cursuri intensive de limba engleză. Ca un adevărat turist, ne-am documentat, am selectat și suntem pregătiți să vă propunem locurile numai bune de vizitat împreună cu copiii.

Lista o regăsiți pe site-ul nostru https://www.jollypepe.ro/i-love-bucharest.

15 IULIE – 09 AUGUST : I DISCOVER MYSELF!

Jolly Summer. Tabere Urbane Captivante 6-12 Ani 2019 I discover Myself

În a doua lună de vacanță îi vom provoca pe copiii dumneavoastră să se descopere, să-și cunoască limitele și să lege prietenii noi care să-i ajute să se dezvolte!

Diminețile ni le vom petrece în parcurile din apropiere, învățând despre atletism de la Florin Matei, bucurându-ne de jocurile copilăriei sau mergând la Clubul Daimon pentru lecții de înot, tenis, fotbal. După masa de prânz, ce o vom servi la clubul nostru, ni se va alătura Elena, facilitator AIESEC în programul DISCOVER. Elena, este studentă în anul al doilea la Universitatea din Atena, specialitatea Educație Primară. Este o persoană caldă, plăcută și dornică să-și petreacă timpul alături de cei mici, ajutându-i prin activități practice, adecvate fiecărei grupe de vârstă, să-și dezvolte calitățile necesare pentru a deveni liderii următori: Self Awarness, Empowering Others, Solution Oriented și World Citizen.

26 AUGUST – 06 SEPTEMBRIE: GET IN SHAPE!

Jolly Summer. Tabere Urbane Captivante 6-12 Ani 2019 Get in shape

Mai sunt două săptămâni până la începerea anului școlar și cu blândețe, prin jocuri și activități diverse ne propunem să-i readucem în formă pentru școală pe cei mici.

Poate mai au câte o temă de vacanță rămasă undeva prin ghiozdan, poate le este mai greu să se scoale de dimineață și să urmeze un program? Sau le este dor de prietenii vechi și de abia așteaptă să le povestească ce au făcut, ce au mai descoperit și cât de mult au crescut?

Ne vom petrece cât mai mult timp în parcurile din apropiere, învățând despre atletism de la Florin Matei, bucurându-ne de jocurile copilăriei sau mergând la Clubul Daimon pentru lecții de înot, tenis, fotbal. După masa de prânz, pe care o vom servi în clubul nostru, ne vom face siesta citind o carte, jucând un board game, construind cu LEGO, participând la cursurile intensive de limba engleză.

PREȚURI:

 1. Săptămână de vacanță (8.30-18.00) – 350 lei (include activitățile desfășurate, prânzul și cele 2 gustări).
 2. Excursiile – 15 lei/ziua (inclusiv transportul și ghidul). În zilele în care vom merge cu linia CityTour transportul este 10 lei/ziua.
 3. Sporturile propuse:
 • Tenis – 400 lei – 8 ședințe/ lună
 • Înot – 360 lei – 8 ședințe/ lună (sunt 3 instructori la 20 de copii)
 • Fotbal – 120 lei – 8 ședințe/ lună
 • Atletism – 120 lei – 8 ședințe/ lună

4. Cursurile intensive de engleză – 250 lei/ 10 ore săptămână cu următoarele teme. Vom forma grupele (minim 5 copii) în funcție de vârstă și nivelul de cunoștințe.

 • Around the World ( 6-12 ani) => 17 – 28 Iunie
 • The Five Senses (6-9 ani) => 01 – 12 Iulie
 • How to be a Journalist (9-12 ani) => 01- 12 Iulie
 • Superheroes (6-9 ani) => 26 August – 06 Septembrie
 • Drama for Young Children (9-12 ani) => 26 August – 06 Septembrie

Persoană de contact:

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL