Juniori in afaceri – editia Vanzatori si bucatari-ospatari

10:00:00 - 10:00:00
Duminică 23 Iunie 2013

Eveniment pentru copii :  Juniori in afaceri – Editia „Vanzatori si bucatari – ospatari la Targul “Placinte Taranesti” in restaurantul Hanu’ Berarilor Casa Elena Lupescu”.

AJuniori in restaurantsteptam 10 copii cu varsta intre 7 – 12 ani, care vor realiza placinte alaturi de bucatarul restaurantului pe care le vor vinde apoi in cadrul unui Targ de ‘Placinte Taranesti”, special organizat pentru copii.

Primele 2 editii “Juniori in afaceri” cu activitate in restaurant au avut loc pe 1 si 8 iunie, la Trattoria Bongiorno si Caru’ cu bere, unde au participat 25 de copii, intre 7 – 13 ani, ce au ocupat posturile de bucatari (pizza/ paste) si de ospatari, intr-o experienta unica de a-i servi pe parintii lor intr-un restaurant adevarat, cu ustensile si preparate reale, sub indrumarea si pregatirea profesionistilor din domeniu.

Duminica aceasta copiii vor fi impartiti in 2 echipe astfel: o echipa va prepara placinte, in timp ce cealalta echipa va servi pe clientii/ parinti. Ulterior, rolurile se schimba.

Dupa realizarea placintelor, copiii se vor pregati pentru Targul “Placintelor Taranesti” si vor vinde clientilor – parinti, care de asemenea le vor evalua produsele si modul de servire.

Mai multe poze de la eveniment GASITI AICI!

───────── ꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷ ────────

───────── ꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷ ────────

La final, copiii vor sta la impreuna la masa, vor primi diplome de participare, banii stransi in urma vanzarii placintelor ce se vor impartii in echipe la fiecare membru, iar sorturile le vor lua acasa.

Informatii pentru parinti:
Activitatea copiilor va fi supravegheata de echipa NextSteve si coordonata de echipa restaurantului Hanu’ Berarilor, si se va desfasura la cuptorul din gradina si pe terasa.
Mentionam ca este posibil ca o echipa de filmare sa realizeze un material video despre copii, de aceea va fi nevoie sa semnati o declaratie prin care sa va exprimati acordul cu folosirea imaginilor. Mai multe detalii, veti primi dupa inscriere in “Ghidul parintelui”.

Program*: 
10:00 – 11:30 – Servire clienti si preparare placinte taranesti. Targ de placintejuniori ospatari bucatari
11:30 – 12:00 – Masa si premiere
*durata activitatilor se poate prelungi cu 30 min, in functie de cum se descurca copiii

Bilete de participare:

Varianta A1: 60 lei/ 1 copil (pentru copiii care au participat la editiile trecute si au deja sortul personalizat; masa, placinta, diploma, poze)
Varianta A2: 115 lei/2 copii  (pentru copiii care au participat la editiile trecute si au deja sortul personalizat; masa, placinta, diploma, poze)
Varianta A3: 170 lei/ 3 copii  (pentru copiii care au participat la editiile trecute si au deja sortul personalizat; masa, placinta, diploma, poze)

Varianta B1: 95 lei/1 copil (sort alb, masa, placinta, diploma, poze)
Varianta B2: 180lei/ 2 copii (sort alb, masa, placinta, diploma, poze)
Varianta B3: 270lei/ 3 copii (sort alb, masa, placinta, diploma, poze)

Numar maxim de participanti: 10 copii. Inscrierea se face AICI, in limita locurilor disponibile pana vineri, 21 iunie. ora 11:00.

ATENTIE: Daca copilul are o restrictie alimentara sau alergie, va rugam sa ne anuntati cat mai curand!
Pentru detalii suplimentare, va rugam sa ne contactati la: [email protected] sau 0746.042.033.

 

Detalii Eveniment

Data:
Duminică 23 Iunie 2013

Program:
10:00:00 - 10:00:00

Orasul:

Detalii Locație

Hanu’ Berarilor Casa Elena Lupescu

Județ:
Sector 2

Oraș:
Bucuresti

Adresa:
Bd. Pache Protopopescu, nr. 51

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din !
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL