Salina by ABC – Salinoterapie la Acvatic Bebe Club

  Salinoterapia reprezintă inhalarea de aerosoli salini într-un spațiu special amenajat și are ca principal scop tratarea afecțiunilor respiratorii. Vă așteptăm la Salina by Acvatic Bebe Club!

  Descoperă beneficiile salinoterapiei la Salina by Acvatic Bebe Club.

  Salinoterapia reprezinta cea mai buna alternativa pentru tratarea problemelor respiratorii ale copiilor. Tratamentul este 100% natural si consta in inhalarea aerosolilor salini intr-un mediu special amenajat, in care copii se vor simti confortabil. Sedintele de salinoterapie vor ajuta la curatarea cailor respiratorii, obtinandu-se astfel imbunatatiri semnificative la nivelul respiratiei, calitatii somnului, precum si a starii generale.

  In cadrul salinei au fost folosite sare de Himalaya si sarea adusa din mina de la Praid pentru a crea un mediu hipo-bacterial si fara alergeni, atent controlat din punct de vedere termic, al umiditatii si al ventilatiei.

  Accesul in salina se face de catre adulti in botosi pusi la dispozitie de catre receptie si de catre copii cu incaltaminte de interior (ex: adidas, crocs, etc.)

  Copii sunt intr-o continua dezvoltare si descoperire a lumii exterioare. Este foarte important sa le asiguram un sistem imunitar puternic si sa contribuim cat mai mult la construirea unei stari generale bune.

  Caracteristici salina:

  • 45 minute de tratament in SalinabyABC sunt echivalentul a 3-4 ore in salinele naturale
  • In SalinabyABC umiditatea este constanta, de 40-50%
  • Temperatura este intre 22-24 grade, pe cand intr-o salina naturala, temperatura fiind scazuta, exista riscul unor imbolnaviri

  Orar salina:

  • Luni-Vineri: 9:00 am – 9:00 pm
  • Sambata-Duminica: 9:00 am – 4:00 pm

  Contact Salina by ABC

  Detalii Locație

  Județ:
  Romania

  Oraș:
  Bucuresti

  Adresa:
  Strada Delea Noua 15

  DISTRIBUIE
  Salut! Sunt tatăl unei fetiţe minunate de 11 ani, care mă motivează zi de zi să fiu mai bun decât am fost, mai bun cu mine şi cu ceilalţi. Mă pasionează muzica, grafica şi posibilităţile infinite ale internetului. Mă preocupă modul în care putem îmbunătăţi traiul în comun în societate. Îmi doresc ca fiecare dintre noi să-şi propună să construim împreună o lume cu multe oportunităţi pentru noi şi copiii noştri.

  EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

  NICIUN COMENTARIU