Lumea lui P*ET – KidsFest

11:00:00 - 22:00:00
16-17 Iunie 2012
București

Festival pentru copii, „ Lumea lui P*ET – KidsFest ” va avea loc in weekendul 16-17 iunie, in parcul din Piata Unirii.

Evenimentul promite participantilor doua zile de poveste, din care nu vor lipsi jocurile, concursurile, muzica live, piesele de teatru, precum si o serie intreaga de alte surprize pregatite de amfitrionul evenimentului, „P*ET”, Prietenul ExtraTerestru al copiilor de pretutindeni. Lumea lui P*ET – KidsFest este un eveniment prezentat de Betty Ice, fiind conceput si organizat de Emagic, in parteneriat cu Zurli.

Lumea lui P*ET – KidsFest este un adevarat oras in miniatura, o lume frumoasa si curata, o lume plina de culoare si de veselie, creata special pentru zillele pe care Prietenul ExtraTerestru P*ET doreste sa le petreaca in Romania, alaturi de cei mici. De acolo, de sus, de pe planeta lui, P*ET a vazut ca in Bucuresti oamenii locuiesc in cladiri din caramida, beton sau lemn. El in schimb, locuieste intr-o piramida transparenta si isi doreste sa se simta la noi ca acasa, asa ca ii roaga pe copiii din Bucuresti sa-i dea o mana de ajutor pentru a-si construi o casuta precum cea de pe planeta lui – o piramida din pet-uri.

Aceasta este povestea care sta la baza organizarii primului festival dedicat copiilor. Intregul eveniment va fi precedat de unul  dintre cele mai ample programe de reciclare care implica in special copiii.

Derulat alaturi de Romprest in diferite scoli din Bucuresti, programul doreste sa incurajeze reciclarea ambalajelor din plastic si crearea unor obiceiuri „ eco” inca de la cele mai fragede varste. Lumea lui P*ET – KidsFest va include desigur o piesa centrala – piramida contruita din pet-urile adunate de copii in scoli inainte de eveniment, dar si o multime de alte surprize: un laborator de stiinte, un tunel al groazei, un atelier foto si chiar o “inchisoare” a parintilor, unde cei mici ii pot inchide pe parinti pentru a putea explora in voie intreaga lume a lui P*ET.

Vezi si:

Evenimente pentru parinti curente

Toate evenimentele de astazi

Evenimentele din weekend

Pe langa nenumaratele jocuri si concursuri ce se vor desfasura pe toata durata festivalului, P*ET a pregatit si un bal al printeselor si un carnaval pentru iubitorii de costume, precum si nenumarate reprezentatii de teatru puse in scena de Gasca Zurli, urmate la incheierea programului de concerte live sustinute de cativa dintre cei mai cunoscuti artisti romani ai momentului, ale caror nume vor fi anuntate in curand.

Detalii Eveniment

Perioada:
16-17 Iunie 2012

Ora incepere:
11:00:00

Ora terminare:
22:00:00

Orasul:
București

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL