Mă numesc Curaj. Atelier gratuit de dans contemporan 8-14 ani

09:30 - 12:30
Sâmbătă 17 Septembrie 2022
București

Poate ți s-a întâmplat măcar o dată să prinzi curaj în timp ce fredonai o melodie. Ai început să țopăi când pe un picior, când pe altul, apoi muzica și pașii tăi au început să aibă sens și, fără să-ți dai seama, te-ai trezit dansând.

În caz că știi despre ce vorbim, te invităm la un nou atelier pentru copii din seria „Mă numesc Curaj”. De data aceasta, un atelier de dans contemporan cu coregrafa Sandra Mavhima.

✨✨

Atelierul este conceput sub forma unui modul cu două întâlniri, ca o introducere pentru copii în dansul contemporan, prin intermediul căruia cei mici vor învăța combinații simple de mișcare, construite pentru a-i ajuta să-și dezvolte o mai bună conștientizare a corpului în spațiu și în relație cu ceilalți. Atelierul implică o parte de încălzire acompaniată de câteva secvențe de improvizație și dans liber, finalizate cu o coregrafie pe tema Curajului din pandemie.

Și, pentru că vorbim despre Curaj, la finalul atelierului, te provocăm să îndrăznești să-ți dansezi scurtul moment coregrafic și în fața celorlalți participanți. Și, de ce nu, în fața unei camere de filmat 😊 Fiindcă atunci când ești curajos îi inspiri și pe ceilalți.

🔹 Recomandat copiilor cu vârsta între 8 – 14 ani.
🔹 Este necesară prezența în ambele zile.
🔸 Participarea este gratuită, dar în limita locurilor disponibile (10 locuri). Așa că, dacă Dansul e super puterea ta, te rugăm să te grăbești și să-ți rezervi locul pe adresa de e-mail: [email protected] sau printr-un mesaj privat chiar aici pe pagină.

Unde? Strada Parfumului 19, Bucuresti

***

Sandra Mavhima este coregraf, profesor și director artistic. A absolvit Liceul de coregrafie „Floria Capsali”, București în 2003. În 2007 a obținut licența în arte (coregrafie) la Universitatea Națională de Teatru și Cinematografie „I.L. Caragiale” (UNATC), în 2010 masterul în Artele Spectacolului, în cadrul aceleiași universități. În 2014 a absolvit Universitatea Națională de Arte București, Facultatea Istoria și Teoria Artei, iar în 2018 a obținut un doctorat în cinematografie și media pe baza studiului de cercetare „Limbajul coregrafic în filmul experimental” (UNATC).
Și-a început cariera de coregraf în 2008. Din 2011 lucrează ca manager cultural pentru Asociația Secția de Coregrafie. În perioada 2014 – 2017 a fost director artistic al „ALT Concurs Național de Coregrafie”.
A început să predea în 2007, în cadrul Liceului de Coregrafie „Floria Capsali” și UNATC. Rezultatele pedagogice au fost recunoscute de Ministerul Educației cu Diplomă de Excelență pentru realizările din domeniul educației și poziția de excelență în galeria olimpicilor ai școlii românești.
În prezent este lector universitar dr. la Universitatea Națională de Arte „George Enescu” din Iași și coregraf colaborator la Teatrul de Balet Sibiu.


 RECOMANDARE

Detalii Eveniment

Data:
Sâmbătă 17 Septembrie 2022

Program:
09:30 - 12:30

Orasul:
București

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL