Made in RO #10 – Târg ales de design

Pam, pam! Vine, vine el Made in RO, un NOU Made in RO, cu numărul #10!!

Pe 16 și 17 decembrie, un NOU Made in RO by Designist.ro te așteaptă să-ți alegi cadourile de Crăciun, cu 100% design inclus.

Piese ceramice, home & deco, jucării sau lămpi cool, bijuterii și accesorii fashion – toate din NOILE colecții ale designerilor români. Ți se pare că mizăm prea mult pe NOU? Asta și pentru că NOUL Made in RO are loc la NOUL Impact Hub Bucharest, proaspăt mutat pe Splaiul Unirii nr. 165, în intersecția de la Timpuri NOI. 

Da, timpul trece cu viteza luminii. Și așa am ajuns la ediția aniversară cu numărul #10. 🙂 Ne bucurăm că rămânem consecvenți și că am trecut, cu succes, proba timpului. În fiecare an îi aducem laolaltă pe cei mai talentați designeri români de produs, creăm oportunități pentru întâlniri fructuoase, pentru că Made in RO este un eveniment-rampă de lansare pentru multe branduri de design românesc.

Ne place schimbarea și ne place să vedem că, de ceva timp încoace, forfota creativă a Bucureștiului depășește granițele centrului, așa cum este, de fapt, normal să fie. Ne alăturăm mișcării de… descentralizare. Iubim centrul, dar vrem să trezim la viață cartierele-dormitor. 🙂 De aceea am ales ca Made in RO să fie găzduit, pe 16 & 17 decembrie, de NOUL Impact Hub, din Timpuri Noi Square. Te așteptăm în NOUA zonă creativă a Bucureștiului – Timpuri Noi, la doar o stație de metrou de Km 0 al capitalei. Ne ținem de promisiune și te surprindem și cu un spațiu nou-nouț, primitor și neconvențional care va fi deschis publicului în zilele evenimentului.

Compoziția grafică Made in RO #10 poartă semnătura talentatei ANA BĂNICĂ, de la cai verzi pe pereti. Când grafica se dă jos de pe afiș, devine un sticker de perete creat special pentru această ediție a evenimentului. Nu ne dezmintem și promovăm pe afiș creația unui designer român. 🙂

Și încă ceva: gustul aromat al celei mai bune cafele din oraș este asigurat, ca de obicei, de Origo, iar quiche-urile, prăjiturile și cozonacii with a twist de cei de la House of Cookies.

Moș Crăciun vine nu doar cu daruri designish, ci și cu povești de design. Se vor înșirui rând pe rând în cel mai design loc din online – Designist.ro. Ca să vii informat la eveniment, cu lista de cadouri cel puțin schițată. Pregătește-te însă, valul celor mai alese (și la propriu, și la figurat) cadouri de design, te va lua cu siguranță pe sus. 🙂

Vor expune: Abru, Adora Costa, Alexandra Radu, Alina Ceramics, Anima, Artefact room, Atelier Merci, Atelier RSVD, Atelier437, Atelierul de Porțelan, BUMbagR, Căsuța cu cerdac, Ceramic Sparrow, Christine on the Clouds, Contemporia, Cork Boutique, Cosânzeana, Cristina Masnitz Jewelry, Cufir, Deco-Box, Deep Design Concept, Devla Accessories, Differenzial Kraft, Don Papillon, Efemere, Fig, Foldo, GloryBox, Halfdrop, IF, Ioana Petre, Iutta, Joyelissimo by Gena Tudor, Lehel Jewelry, Lemnia, Lia Pfeiffer, Little Houses, Meșteshukar ButiQ, Metal Creativ, Moon, Most Precious, Noah, Noha Nicolescu, Oana Stoica Ceramics, Open Minds, Personajul LoL by Dan Pierșinaru, Rusbo Design, Serebe, Sonjaline, Spoonfool, Square Art Studio, Una ca Luna, Unca Studio, Utopic by Mona Vulpoiu, Woodish, Zulunatic, Zuriell și alții.

La Timpuri NOI, spații NOI, colecții NOI, branduri NOI. Și, bineînțeles, NOI – Designist.ro. Și NOUL abia începe.

Partenerii media susțin designul #madeinRO: Radio Guerrilla, Zeppelin, ELLE Decoration, Bookaholic.ro, SUB25, SMARK, LIFE.ro, Glamour, RaisaBeicu.ro, IQads, Catchy, Cooperativa Urbană, UrbanKid.ro, modernism.ro.

Poveștile brandurilor participante pe www.designist.ro.
Bilet intrare: 10 lei

https://www.facebook.com/events/349257922216088

Detalii Eveniment

Perioada:
16-17 December 2017

Ora incepere:
11:00

Ora terminare:
20:00

Orasul:
București

Detalii Locație

Impact Hub Bucharest

Județ:
București

Oraș:
București

Adresa:
Splaiul Unirii 165, Timpuri Noi Square, Building 2, 1st floor

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL