Maraton de sănătate, proiect de informare lansat de Secom®

Maraton de sănătate, proiect de informare și dialog pe teme de sănătate lansat de Secom®

 Secom®, lider de autoritate în soluții de medicină integrativă pentru un stil de viață sănătos, dă startul Maratonului de Sănătate Secom®”, un proiect de informare care își propune să aducă față în față specialiștii din domeniul medical și persoanele interesate de sănătate, într-un maraton de dialoguri deschise. Proiectul este realizat în parteneriat cu Mămica Urbană și are drept scop promovarea unei atitudini responsabile față de propriul organism și cultivarea unui comportament preventiv, în contextul în care studiile arată că 60% dintre români merg la doctor doar când apar simptomele, evitând controale de rutină. În plus, medicii au foarte puţin timp la dispoziţie să explice, în timpul unei consultaţii, problema de sănătate, cauzele și cum pot preîntâmpina o nouă îmbolnăvire, iar pacienții caută soluții și răspunsuri pe internet.

Maratonul de Sănătate Secom®cuprinde un ciclu de seminarii, desfășurate pe trei secțiuni, în care se vor aduce în prim plan o serie de probleme și comportamente care au un impact negativ asupra sănătății, oferind o perspectivă holistică asupra acestora. Proiectul va debuta cu un Cros social media – ciclu de evenimente dedicat bloggerilor și părinților formatori de opinii; va ajunge în marile companii, invitând angajații acestora la Cupa corporate – seminarii fulger despre problemele care le afectează sănătătatea în contextul mediului în care activează; și va ajunge în câteva orașe mari din țară, în cadrul Ștafetei.

Proiectul va dezbate teme precum: „Infecțiile respiratorii la copil”, „Oboseala și stresul”, „Suprasolicitarea copiilor”, „Stilul de viață și disfuncțiile digestive”, „Impactul Media asupra dezvoltării copilului” etc.

 

Iti recomandam sa citesti urmatorul articol:

Cum sa fim mai putin stresati pentru copiii nostri

 

Primul eveniment din cadrul Maratonului de Sănătate Secom® a fost dedicat social media și părinților și a abordat problematica infecțiilor respiratorii ale copilului, o temă de actualitate, în special primăvara.

Seminarul s-a desfășurat la Librăria Humanitas de la Cișmigiu, miercuri, 9 martie, de la ora 18:30.

Partenerii Maratonului de Sănătate Secom®: Librăria Humanitas de la Cișmigiu, Mămica Urbană, Colegiul Național de Muzică „George Enescu”, Learning HUB, MamaPan.

Despre Secom®

Secom® este compania românească lider de autoritate în soluții de medicină integrativă, care răspund nevoilor unui lifestyle sănătos al omului modern, și promotor al frumuseții prin produse fito-dermatocosmetice, cu ingrediente de înalta calitate.

Compania Secom® este specializată în importul, promovarea și comercializarea de produse naturale pentru sănătate și frumusețe și are un portofoliu de peste 270 de suplimente alimentare naturale și fito-dermatocosmetice, o mare parte unice pe piața din România.

Portofoliul Secom® include: vitamine și minerale, extracte standardizate din plante, fructe și legume, formule fito-homeopate, ciuperci medicinale, extracte glandulare, aminoacizi, enzime, probiotice și prebiotice, o linie specială de suplimente alimentare pentru copii, creme medicinale și fito-dermatocosmetice.

Produsele din portofoliul Secom® se găsesc în peste 8000 de farmacii și magazine cu profil naturist și cele 8 magazine proprii din București, Bacău, Brașov, Iași și Ploiești.

 

 

DISTRIBUIE
Hey! Sunt fondatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe fetiţa mea, Sonia. Comoara mea se apropie cu paşi mari de 10 ani care au fost plini de transformări pentru toată familia. În tot timpul care a trecut mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Îmi doresc sincer ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU