Maratonul Atelierelor NoGravity Club – Prima Ediție

10:30 - 15:00
Duminică 22 Mai 2016
București

O cursă a educației non-formale pentru copiii între 5 și 12 ani alcătuită din 5 ateliere: Maratonul Atelierelor NoGravity Club – Prima Ediție!

Au mai rămas numai câteva zile până la Maratonul Atelierelor NoGravity Club care are loc duminică, 22 mai, între orele 10:30 și 15:00.

Rezervă-ți unul din locurile rămase libere la acest eveniment și asigură-te că cei mici vor avea parte de o experiență educațională de referință și de neuitat. Astfel, copiii între 5 și 12 ani sunt invitați să participe la 5 ateliere de câte 30 de minute, cu tematici diverse și extrem de interesante:

Taxa de participare este de 85 lei / copil și nu include accesul în sala de aventură NoGravity. Toți copii care doresc să participe la activitățile noastre de aventură și escaladă sunt rugați să aducă pantofi sport de schimb.

Pentru a vă rezerva un loc la acest eveniment vă rog să sunați la telefon 031 100 8888 sau să trimiteți un email la adresa [email protected].

Partenerii acestui eveniment sunt: Active Bricks, Tainic LIGHT, Facultatea de Geologie și Geofizică, Britanica Learning Centre și Decathlon Berceni.

#NoGravityClub #NoGravityExplorer #ActiveBricks #ExploratoriiDeFosile #AlchimistiiPlantelor #EnglishThroughGames #BritanicaLearningCentre #TainicLIGHT #DecathlonBerceni

Date de contact pentru inscrieri si informatii suplimentare

Locatia

NoGravity Club, București, Sector 4, Șoseaua Berceni nr. 8, cod poștal 041914

Punct de reper: în spatele benzinăriei OMV de Șoseaua Berceni, în incinta platformei industriale AMIRO, fosta clădire Elmiplant:

Detalii Eveniment

Data:
Duminică 22 Mai 2016

Program:
10:30 - 15:00

Orasul:
București

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL