Mica sirena, atelier creativ de papusi

12:00:00 - 13:00:00
Sâmbătă 14 Iunie 2014

Mica sirena- o poveste despre curaj, frumuseţe şi generozitate. Un atelier creativ, in care imbinam teatrul cu desenul si pictura, pentru a explora fascinanta lume a marilor.

Atelier de papusi pentru copii 2-5 ani

Sâmbătă 14 iunie, ora 12, la atelierul DEGETARUL FERMECAT, de la Librăria Bastilia, spunem Mica Sirenă, după H. Chr. Andersen, prin intermediul teatrului de păpuşi. In partea a doua, desenăm şi colorăm creaturi ale mării: sirene, peşti, steluţe, scoici.

 
afis nou corectat mica sirena

Pentru familii cu copii de 2-5 ani.  Intrare pe bază de donaţie. Preţ recomandat: 35 lei/copil insoţit.
 
Spre deosebire de surorile ei, Mica sirenă are parte de o experienţă complexă. A trăit în lumea mărilor, se îndrăgosteşte de un pământean şi poposeşte o vreme în lumea lui,  apoi urcă în cea de-a treia lume,  a cerurilor, alături de fiinţe la fel de nobile şi bogate sufleteşte precum este ea.

Dragostea, suferinţa, generozitatea şi nobleţea- toate aceste calităţi ale personalităţii ei-  o transformă într-o învingătoare. Aceasta este interpretarea pe care o dăm poveştii, la atelierul DEGETARUL FERMECAT, unde am invitat, începând cu luna septembrie, fiinţe mici, curajoase şi puternice.
 
„Biată mică sirenă, tu ai făcut din toată inima aceleaşi sforţări ca şi noi; ca şi noi ai suferit şi ai ieşit învingătoare din toate incercările. „

 

 

 

 

 

 

 

 

Detalii Eveniment

Data:
Sâmbătă 14 Iunie 2014

Program:
12:00:00 - 13:00:00

Orasul:

Detalii Locație

Libraria Bastilia

Oraș:
Bucuresti

Adresa:
str Piata Romana nr. 5

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din !
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL