Micul dejun al campionilor este bogat in vitamine!

Asigura-te ca ai un mic dejun sanatos, cu vitaminele de care ai nevoie!  Sucurile si mousse-urile 100% imbuteliate sunt gustari delicioase pentru dimineata, pranz si dupa-amiaza.

Cu toţii ştim că micul dejun este cea mai importantă masă a zilei. Ştim cât de greu este să lucrăm cu stomacul gol. De aceea facem tot posibilul pentru a oferi familiei noastre un mic dejun sanatos, delicios şi hrănitor în fiecare zi. Din fericire, cunoaştem o modalitate testată şi probată pentru a obţine energie în fiecare dimineaţă – sucuri şi mousse-uri 100%!

Hai la masă!

Ce le vei oferi celor dragi la un mic dejun sanatos în această dimineaţă? Pâine integrală cu mezeluri de calitate sau cereale cu lapte? Nu uita de porţia de fructe sau legume! Cum să o integrezi în meniu? Încearcă sucuri şi mouse-uri! Nu numai că au un gust minunat, dar sunt, de asemenea, complet naturale. Sucurile 100% nu conțin aditivi cum ar fi conservanții, coloranţii sau substanţele care sporesc aroma, culoarea sau consistenţa. Acestea nu conțin nici zahăr sau alţi îndulcitori, ci doar zaharuri care apar în mod natural în fructe. În plus, numai fructele şi legumele sănătoase şi coapte sunt folosite în procesul de producţie. Acest pahar matinal de vitamine poate înlocui cu succes una dintre cele cinci porţii zilnice de fructe sau legume recomandate de nutriţionişti. Mousse-urile de legume şi fructe conţin nu doar vitamine, ci şi fibre.

La pachet!

Asigură-te că adaugi întotdeauna o porţie de fructe şi legume pe lângă sandwich-urile tradiţionale ale familiei tale. Sucurile şi mousse-urile 100% îmbuteliate sunt gustări delicioase pentru dimineaţă, prânz şi după-amiază.

Ambalajele mici se vor potrivi perfect în ghiozdanele copiilor, în geanta ta sau în servieta soțului tău.

Sunt vitamine aşezate într-o formă convenabilă pe care le poţi avea întotdeauna la îndemână. Sucurile și mousse-urile adaugă un plus dietei tale de zi cu zi!

Încearcă astăzi vitaminele în forma convenabilă. Alege, împreună cu familia ta, sucurile şi mousse-urile preferate, pentru un mic dejun sanatos al campionilor!

DISTRIBUIE
Hey! Sunt iniţiatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe Sonia. Comoara mea se apropie cu paşi mari de 11 ani care au fost plini de transformări pentru toată familia. În tot acest timp mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm cu toţii de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Sper ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU