Micul Monet. Atelier de Creaţie Alternativ ALaNDaLa 4-10 Ani

11:00 - 12:00
Sâmbătă 21 Aprilie 2018
București

O vizită la o expoziție ori la muzeul de artă ar putea fi prea mult pentru copiii noștri. Cel mai probabil s-ar plictisi și ar cere să facem ceva mai distractiv. Așa că noi ne-am gândit să le facem cunoștință cu arta modernă într-un mod inedit și am creat atelierul de creatie alternativ Micul Monet.

La acest mini curs, copiii se vor juca realizând un tablou pe canvas pornind de la celebrii Nuferi ai lui Claude Monet. Acesta va fi realizat folosind acuarele şi elemente din hârtie pentru un efect tridimensional. În acest timp copiii vor primi noţiuni de bază despre pictură, culori şi pictorul Monet, într-un mod natural şi distractiv, prin joacă şi creaţie. Opera finală le va aparţine, desigur. Activitatea e potrivită pentru copii între 4 și 10 ani, iar noi vom face adaptările necesare.

Vă aşteptăm aşadar sâmbătă, 21 aprilie, la ora 11, în incinta agenției de turism Paralela 45 Academiei, de pe strada Ion Câmpineanu nr. 13, la etajul 1, interfon 02 (zona Universitate).

Costul unui bilet este de 50 de lei / copil. Vă rugăm să vă înscrieți printr-un email la adresa [email protected], până pe 20 aprilie cel târziu.

Veți avea nevoie de haine comode, potrivite pentru joacă şi puţină mozoleală.

Pentru mai multe informații ne puteți contacta la telefoanele 0727.608.918 și 0725.270.133, prin mesaj pe Facebook sau prin email la adresa de mai sus.

Vă așteptăm!

Detalii Eveniment

Data:
Sâmbătă 21 Aprilie 2018

Program:
11:00 - 12:00

Orasul:
București

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL