Micul Prinț. Spectacol de storytelling interactiv +2 ani

11:00 - 12:00
Sâmbătă 24 Februarie 2024
Cluj-Napoca

„Micul Prinț”, un spectacol de storytelling interactiv și captivant, este prezentat sub forma unui one woman show, unde sora aviatorului, personajul principal, își începe călătoria în căutarea Micului Prinț. Prin intermediul jocului cu păpuși și a interacțiunii directe cu copiii, povestea clasică este redată într-o manieră proaspătă și atrăgătoare.

Acest spectacol nu este doar o reprezentare a căutării și descoperirii, ci și o invitație la participare activă: oare copiii din public vor reuși să o ajute pe sora aviatorului să-l găsească pe Micul Prinț? Fiecare reprezentație devine astfel o aventură unică, unde imaginația și creativitatea copiilor contribuie la desfășurarea poveștii.

de Georgiana Bighescu după Antoine de Saint-Exupéry
regia: Silviu Ruști și Georgiana Bighescu
costume și păpuși: Ördögh Angéla
cu: Georgiana Bighescu

recomandat copiilor 2+
durată 40 min

📍Teatrul Magic Puppet – Vezi pe hartă/traseu

TOATE EVENIMENTELE


⚠️ GOKID.ro este portal de promovare de evenimente și activități pentru copii. În cazul anulării sau amânării evenimentelor recomandate responsabilitatea aparține organizatorilor. Vă rugăm să contactați organizatorii pentru confirmarea desfășurării evenimentelor la datele anunțate. Vă mulțumim pentru înțelegere și vă dorim să vă bucurați de evenimente cât mai reușite!

Sursa: https://www.facebook.com/magicpuppet.ro

Detalii Eveniment

Data:
Sâmbătă 24 Februarie 2024

Program:
11:00 - 12:00
De la 17:00

Orasul:
Cluj-Napoca

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din Cluj-Napoca!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL