Modulul 2 la Scoala de actorie, Film si TV MiniArtShow by Ioana Ginghina

00:00:00 - 00:00:00
Luni 02 Februarie 2015
București

 

Cursuri pentru copii: actorie, film si TV in Bucuresti, MiniArtShow by Ioana Ginghina

 

inscrieri actorieLa MiniArtShow au inceput inscrierile pentru modulul 2 de la scoala noastra de actorie, modul in care povestile si scenariile inventate de cei mici vor prinde viata.

Daca in primul modul am invatat jocuri de orientare in spatiu, de memorie, de atentie, de improvizatie…etc, in partea a doua copiii vor face cunostinta cu scenariul, senografia, regia si nu in ultimul rand, interpretarea unui personaj.

Vom continua si cu exercitiile de dictie, de improvizatie,de interpretare a unei situatii date, de dezinhibare, de relationare cu partenerul de joc, insa ceea ce veti gasi nou in programa acestui modul sunt invitatii, care sa le explice cat mai bine copiilor ce inseamna teatrul si realizarea unui spectacol.

 

La Scoala de actorie MiniArtShow by Ioana Ginghina, actori, scenografi si regizori profesionisti, vor veni sa lucreze pentru ca povestea noastra sa prinda contur si micii cursanti sa inteleaga cat mai bine, de la profesionisti, ce inseamna actoria.

Va invitam sa va inscrieti la modulul 2 al cursului nostru de actorie si astfel copilul sa intre intr-o lume a teatrului, atat de interesanta si prin care cei mici vor deveni mai comunicativi, mai receptivi si mult mai adaptabili la situatiile limita pe care le vor intalni de-a lungul vietii.

Indiferent de varsta, personalitatea si talentul copilului, orele de actorie sunt gandite in asa fel incat copiii dumneavoastra sa se simta bine, sa se distreze si sa plece multumiti de la ore, dar si cu un mic bagaj de informatii dintr-un domeniu anume.

 

Prin acest proiect nu urmarim neaparat pregatirea unui profesionist, ci dorim sa contribuim la dezvoltarea unor aspecte ale personalitatii copilului, pe care scoala si educatia conventionala nu le pot indeplini.

 

Costumul, decorul si toate cele necesare spectacolului intra in pretul cursului, deci nu trebuie sa va mai bateti capul cu nimic.

Cursurile incep in februarie si se termina la finalul lui aprilie.

Va asteptam cu mare drag!

Pentru orice alte intrebari va rugam sa ne contactati:

Mail: [email protected]

Tel: 0749419999

site: www.miniartshow.ro

Detalii Eveniment

Data:
Luni 02 Februarie 2015

Program:
00:00:00 - 00:00:00

Orasul:
București

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL