Musicalul Cantec pentru Tisha, noua premiera MiniArtShow by Ioana Ginghina!

18:00:00 - 18:00:00
Duminică 05 Aprilie 2015
București

Un spectacol musical pentru copii inedit, cu un text original, antrenant, plin de cântece și jocuri interactive în care spectatorii devin eroii poveștii Tishei

Spectacol muzical interactiv musical copii peste 4 aniÎn această primăvară, MiniArtShow by Ioana Ginghină are o surpriză pentru cei mici dar și pentru cei mari, musicalul Cântec pentru Tisha, un spectacol creat împreună cu spectatorii.

Duminică, 5 aprilie, orele 18.00, toate drumurile duc către Sala ArCub (Str. Batiștei, nr. 14), la premiera absolută a musicalului Cântec pentru Tisha, în regia Feliciei Dalu.

Iar în Săptămâna Luminată, MiniArtShow by Ioana Ginghină face cadou copiilor din medii defavorizate o reprezentație a musicalului Cântec pentru Tisha , donând 50% din profit .

Împreună cu Fundaţia Principesa Margareta a României, MiniArtShow by Ioana Ginghină vă invită în Vinerea Mare, 10 aprilie, orele 18.00, la sala ArCub din Batiștei, nr. 14, la reprezentația cu spectacolul Cântec pentru Tisha, un eveniment caritabil dedicat copiiilor nevoiași. Jumătate din profitul din vânzarea biletelor va fi donat în Sfânta zi de Paște.

Cântec pentru Tisha este un spectacol inedit cu un text original, antrenant, plin de cântece și jocuri interactive în care dumneavoastră, spectatorii – mari și mici – deveniţi eroii poveștii Tishei. Este un spectacol emoționant dedicat atât copiilor peste 4 ani cât și părinților care, prin interacțiune și jocuri noi, reușește să aducă în prim plan relația dintre copii și părinți, importanța și nevoia de a petrece cât mai mult timp cu copilul tău.

Micuţii vor dansa și vor cânta alături de Tisha, eroina principală a musicalului. Tisha va crea o lume veselă și plină de optimism împreună cu Ursul haios, păpușile Raza de Soare și Gratziline, coșarul vesel, care prind viaţă și încep să cânte, să creeze jocuri hazlii și interactive. Printre cântecele unice, special create pentru acest spectacol, spectatorii vor recunoaște și vor fredona și cântece celebre ale copilăriei.

Deși au trecut 8 ani de când fac muzică de teatru, acest proiect este primul în care energia întregii echipe a spectacolului m-au inspirat într-un fel pe care nu l-am mai simțit până acum. Simt că odată cu acest proiect am început o nouă etapă în munca de creație. Acest spectacol deschide o etapă importantă în istoria musicalurilor pentru copii în România”, declară compozitorul Eduart Petru Jighirgiu.

Realizat după exigențele celor mici, musicalul Cântec pentru Tisha are toate ingredientele unui spectacol de succes: un scenariu inedit al unei povești reale, muzica originală antrenantă a compozitorului Eduard Petru Jighirgiu, interpretarea plină de farmec a unor actori experimentați și, surpriza spectacolului, apariția video a cuplului Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol.

”Sunt mama unei fetiţe de 6 ani și lucrez în industria teatrului pentru copii de 14 ani.

Am observat că celor mici le plac spectacolele cu multă muzică, dans și povești reale. Compania MiniArtShow a produs până acum spectacole de teatru de cameră, combinații de ateliere și spectacole pentru educație timpurie și spectacole de teatru de păpuși, cu care ne-am prezentat și în festivaluri importante de teatru din țară. Acum a venit timpul să trecem la un alt nivel, la unul performant, iar acest nou proiect „Cântec pentru Tisha” va surprinde prin inedit și dinamism.”, declară Ioana Ginghină, producătorul spectacolului și manager MiniArtShow.

Textul și versurile: Andreea Gaica

Compoziție muzicală originală: Eduard Petru Jighirgiu

Costume și decor: Flavia Varga

Regie și coregrafie: Felicia Dalu

Cu: Ioana Ginghină, Andreea Gaica, Emilian Mârnea, Ilona Brezoianu, Elena Dumitrescu, Andra Mirescu, Răzvan Rotaru, Rareș Florin Stoica

Distribuție:

Tisha: Elena Dumitrescu/Andra Mirescu

Gratziline: Ioana Ginghină/Andreea Gaica

Rază de Culoare: Ilona Brezoianu

Coșarul: Emilian Mârnea/Răzvan Rotaru

Ursul: Rareș Florin Stoica/Răzvan Rotaru

Producător: MiniArtShow by Ioana Ginghină

Durată: 60 min

Vă așteptăm să fiți eroii poveștii lui Tisha!

Detalii Eveniment

Data:
Duminică 05 Aprilie 2015

Program:
18:00:00 - 18:00:00

Orasul:
București

Detalii Locație

Sala ARCUB

Județ:
Sector 1

Oraș:
Bucuresti

Adresa:
Str. Batistei nr. 14, Bucuresti

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL